Cashback tip: 100 euro terug bij de Galaxy S7 Edge, 50 euro bij de Galaxy S7 (update: nog een paar dagen!)

In het kader van Samsung’s Upgrade Days is een nieuwe cashback actie gestart. Na aankoop van de Galaxy S7 Edge kun je € 100,- retour ontvangen, of de € 50,- na aankoop van de Galaxy S7Update: deze actie is dan wel voorbij, maar er is nu (maart 2017) een Galaxy S7 Edge cashback actie, waarbij je € 75,- retour krijgt.

samsung-galaxy-s7-edge-cashback-geld-terug-100-euro-of-50-euro-1024x350 Cashback tip: 100 euro terug bij de Galaxy S7 Edge, 50 euro bij de Galaxy S7 (update: nog een paar dagen!)

Als je tot en met 4 december een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge aanschaft, kun je bij Samsung geld terug krijgen nadat je het toestel hebt ontvangen. Na aankoop van de Galaxy S7 kun je € 50,- terug krijgen, en na aanschaf van de Galaxy S7 Edge krijg je zelfs € 100,- cashback.

Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge blinken uit met het beste beeldscherm op de markt, een fantastische camera en een meer dan prima accuduur – los van de mogelijheden op VR gebied met de Gear VR, uiteraard.

Om aan deze actie mee te doen moet je je uiterlijk 18 december registreren op Samsung’s actiepagina HIER (update: die is inmiddels offline, registratie na 18 december gesloten). Op deze pagina vind je uitgebreide uitleg over de actie, en je kunt daar na registratie inloggen om de aankoopbon en een foto van de streepjescode – met EAN code en IMEI nummer van jouw toestel – te uploaden.

Zoals altijd is een belangrijke vereiste voor deelname, dat je een origineel Nederlands toestel koopt. de EAN code’s hiervan vind je ook op de actiepagina. Als een winkel zelf ook melding maakt van deze actie, dan kun je erop rekenen dat zij originele Nederlandse toestellen verkopen. Wordt deze cashback actie niet expliciet vermeld, doen dan zelf even navraag!

De beste Galaxy S7 en S7 Edge aanbiedingen

Uiteraard kun je aan de actie meedoen ongeacht of je een los toestel koopt, of voor een aanbieding in combinatie met een abonnement gaat. Uiteraard kun je elders ons overzicht met de beste Galaxy S7 (Edge) aanbiedingen checken, maar je vind ze ook in het onderstaande overzicht:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Kees zegt

    Vara kassa gezien. Mooie reclame voor Samsung. Als je dure S7/edge valt is hij niet meer te repareren, Samsung heeft geen onderdelen, kun je voor 435 euro een nieuwe kopen (omzet verhoging) Samsung weigerde op TV te komen natuurlijk. Volgens Kassa was het maar beter alle Samsung telefoons links te laten liggen totdat ze hun leven beteren.
    Een S7 met kapot scherm doet niets meer, een iphone 7 met een barst werkt gewoon.

Praat mee