Cashback tip: 100 euro terug bij de Galaxy S7 Edge, 50 euro bij de Galaxy S7 (update: nog een paar dagen!)

In het kader van Samsung’s Upgrade Days is een nieuwe cashback actie gestart. Na aankoop van de Galaxy S7 Edge kun je € 100,- retour ontvangen, of de € 50,- na aankoop van de Galaxy S7Update: inmiddels zit ook deze actie er al weer bijna op. Je hebt alleen nog dit weekend, tot en met 4 december, om deel te nemen.

samsung-galaxy-s7-edge-cashback-geld-terug-100-euro-of-50-euro

Als je tot en met 4 december een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge aanschaft, kun je bij Samsung geld terug krijgen nadat je het toestel hebt ontvangen. Na aankoop van de Galaxy S7 kun je € 50,- terug krijgen, en na aanschaf van de Galaxy S7 Edge krijg je zelfs € 100,- cashback.

Zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge blinken uit met het beste beeldscherm op de markt, een fantastische camera en een meer dan prima accuduur – los van de mogelijheden op VR gebied met de Gear VR, uiteraard.

Om aan deze actie mee te doen moet je je uiterlijk 18 december registreren op Samsung’s actiepagina HIER. Op deze pagina vind je uitgebreide uitleg over de actie, en je kunt daar na registratie inloggen om de aankoopbon en een foto van de streepjescode – met EAN code en IMEI nummer van jouw toestel – te uploaden.

Zoals altijd is een belangrijke vereiste voor deelname, dat je een origineel Nederlands toestel koopt. de EAN code’s hiervan vind je ook op de actiepagina. Als een winkel zelf ook melding maakt van deze actie, dan kun je erop rekenen dat zij originele Nederlandse toestellen verkopen. Wordt deze cashback actie niet expliciet vermeld, doen dan zelf even navraag!

De beste Galaxy S7 en S7 Edge aanbiedingen

Uiteraard kun je aan de actie meedoen ongeacht of je een los toestel koopt, of voor een aanbieding in combinatie met een abonnement gaat. Uiteraard kun je elders ons overzicht met de beste Galaxy S7 (Edge) aanbiedingen checken, maar je vind ze ook in het onderstaande overzicht:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *