Kooptips: Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kopen, los en met abonnement (nu met gratis Gear VR)

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verkopen nog steeds erg goed, ook nu ze alweer geruime tijd in de schappen liggen, en de prijs inmiddels zelfs een stukje milder geworden. Maar hoe vind je dan precies de voordeligste aanbiedingen en scherpste deals? Kijk hieronder voor een handig, beknopt overzicht! Update:  de recente cashback actie is inmiddels afgelopen, maar vanaf nu tot en met 1 januari loopt een nieuwe actie voor een gratis Gear VR bij de Galaxy S7 (Edge), mits je een officieel Nederlands toestel koopt.

goedkoopste-samsung-galaxy-s7-edge-kopen-met-abonnement

In 2016 maakt Samsung furore met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge: Android smartphones met het beste beeldscherm op de markt, misschien wel de beste camera, én – vooral in de S7 Edge – een indrukwekkende accuduur

Beide S7 modellen zijn inmiddels niet meer zo duur als toen ze afgelopen voorjaar op de markt verschenen, en bovendien kun je vanaf nu tot en met 1 januari 2017 een gratis Gear VR virtual reality headset krijgen na aanschaf van een S7 (Edge).

Voor deelname aan deze actie moet je dan wel een officieel Nederlands toestel aanschaffen. Maakt de winkel waar jij jouw S7 (Edge) wilt kopen ook reclame voor deze actie? Dan verkopen zij de juiste toestelversie. Ontbreekt deze vermelding? Doe dan zelf eerst navraag! Meer informatie over de actie zelf vind je HIER. Het maakt voor deelname niet uit of je jouw toestel met of zonder abonnement koopt.

Galaxy S7 en S7 Edge kopen met en zonder abonnement

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Dennis Verspuij zegt

    Misleidende informatie mensen! De goedkoopste losse toestellen bij bijv belsimpel.nl zijn UITGESLOTEN VAN DE CASHBACK ACTIE! Staat op de Beschijving pagina van betreffende producten op de belsimpel website. Alleen icm Tele2 abonnement kun je aanpsraak maken op de actie. Geldt voor heel veel van de aanbieders, de EAN code van de toestellen vallen niet onder de voorwaarden. Als je goed oplet kun je dus alleen gebruik maken van de actie bij verkopers die prijzen vanaf ca 729 euro hanteren. Ben je dus eigenlijk net zo duur uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *