Kooptips: Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kopen, los en met abonnement (nu met gratis 128GB microSD)

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verkopen nog steeds erg goed, ook een half jaar na de lancering – en de prijs inmiddels zelfs een stukje milder geworden. Maar hoe vind je dan precies de voordeligste aanbiedingen en scherpste deals? Kijk hieronder voor een handig, beknopt overzicht! Update: wie de komende week een toestel aanschaft – tot 30 oktober, om precies te zijn – kan meedoen aan de actie waarbij je een gratis 128GB microSD kaartje bij de Galaxy S7 en S7 Edge kunt krijgen.

goedkoopste-samsung-galaxy-s7-edge-kopen-met-abonnement

Als je de Galaxy S7 of S7 Edge snel en zonder abonnement in huis wilt hebben, dan loont een kijkje in Samsung’s eigen shop HIER de moeite, al is dat niet de goedkoopste besteloptie. Je vindt de uitgebreidste, onafhankelijke Galaxy S7 (Edge) prijsvergelijkingen op onze speciale overzichtspagina’s.

Om het allemaal nog wat makkelijker te maken hebben we alles nog een keer gebundeld in de onderstaande overzichten, waar je de beste deals kunt vinden voor een Galaxy S7 (Edge) met abonnement – per provider! – maar ook voor losse toestellen.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *