Kooptips: Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kopen, los en met abonnement (update: cashback actie)

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verkopen nog steeds erg goed, ook nu ze alweer geruime tijd in de schappen liggen, en de prijs inmiddels zelfs een stukje milder geworden. Maar hoe vind je dan precies de voordeligste aanbiedingen en scherpste deals? Kijk hieronder voor een handig, beknopt overzicht! Update 4 april: de Galaxy S7 (Edge) cashback actie is verlengd, en loopt nu tot en met 25 april.

goedkoopste-samsung-galaxy-s7-edge-kopen-met-abonnement Kooptips: Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kopen, los en met abonnement (update: cashback actie)

In 2016 maakt Samsung furore met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge: Android smartphones met het beste beeldscherm op de markt, misschien wel de beste camera, én – vooral in de S7 Edge – een indrukwekkende accuduur. Daarnaast zijn beide modellen natuurlijk waterbestendig, en liggen dankzij de afgeronde vormen zeer prettig in de hand. En als je in de wereld van VR wilt duiken kun je ze ook nog eens gebruiken met een Gear VR virtual reality headset.

Beide S7 modellen zijn inmiddels lang niet meer zo duur als toen ze afgelopen voorjaar op de markt verschenen. In de onderstaande overzichten vind je snel en eenvoudig de beste aanbiedingen voor de S7 en S7 Edge – met of zonder abonnement.

Let op: als je tussen 3 en 25 april een Nederlandse Galaxy S7 (Edge) aanschaft kun je € 75,- teruggestort krijgen van Samsung. Hoe dat werkt lees je HIER.

Galaxy S7 en S7 Edge kopen met en zonder abonnement

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

 1. Dennis Verspuij zegt

  Misleidende informatie mensen! De goedkoopste losse toestellen bij bijv belsimpel.nl zijn UITGESLOTEN VAN DE CASHBACK ACTIE! Staat op de Beschijving pagina van betreffende producten op de belsimpel website. Alleen icm Tele2 abonnement kun je aanpsraak maken op de actie. Geldt voor heel veel van de aanbieders, de EAN code van de toestellen vallen niet onder de voorwaarden. Als je goed oplet kun je dus alleen gebruik maken van de actie bij verkopers die prijzen vanaf ca 729 euro hanteren. Ben je dus eigenlijk net zo duur uit…

 2. Alex zegt

  Gaat de prijs van de S7 veel dalen na de aankondiging van de S8? Het lijkt mij dat je nu juist niet een S7 moet kopen omdat de S8 er bijna is.

  • Michel zegt

   Valt wel mee, de S7 is natuurlijk al een stuk goedkoper dan een jaar geleden, dus de prijs gaat nu niet plots nog een stuk omlaag.

   • Alex zegt

    Beste Michel,

    Bedankt voor je snelle reactie. Oke, duidelijk. Prijs zal dus met de maanden geleidelijk dalen. Wat voor kleur zou jij kiezen?

    • Michel zegt

     Oei, een kwestie van smaak, daar durf ik geen uitspraken over te doen 😉 Maar: zilver, blauw en zwart zien er sowieso goed uit… wit, goud, roze zijn nog wat smaakgevoeliger (maar zoals gezegd: over smaak etc.).

 3. hansz zegt

  Hou er wel rekening mee dat zowel de S7 als Edge vanaf december 2016 (dus al na 8 maanden), al niet meer regelmatig maandelijks worden voorzien van beveiliging updates. Nougat update in januari was de laatste, dus alweer bijna 3 maanden geleden. Geeft veel vertrouwen in Samsung……….

Praat mee