Samsung Galaxy S7 kopen: de beste aanbiedingen (ook BKR-vrij)

Wil jij een Galaxy S7 kopen? Dat toestel, en de Galaxy S7 Edge verkopen nog steeds erg goed. Dit komt omdat de prijs inmiddels flink gedaald is. Maar hoe vind je dan precies de voordeligste aanbiedingen en scherpste deals? Kijk hieronder voor een handig, beknopt overzicht. Tip: onze abonnementvergelijkers hebben nu ook een filter functie voor ‘BKR-vrije’ aanbiedingen!

goedkoopste-samsung-galaxy-s7-edge-kopen-met-abonnement Samsung Galaxy S7 kopen: de beste aanbiedingen (ook BKR-vrij)

In 2016 maakte Samsung furore met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Het zijn Android smartphones met het beste beeldscherm op de markt, en misschien wel de beste camera. En dan is er nog de indrukwekkende accuduur. Uiteraard zijn beide modellen waterbestendig, en liggen dankzij de afgeronde vormen prettig in de hand. Wie in de wereld van VR wil duiken, kan ze ook nog eens gebruiken met een Gear VR virtual reality headset.

Sinds enige tijd zijn beide S7 modellen nog beter geworden, nu ze de update naar Android 7.0 Nougat achter de rug hebben. Dankzij een aantal nieuwe features – Filter blauw lichtVeilige map – zijn ze nog completer. Dus al je een echte high-end Galaxy zoekt, die inmiddels duidelijk goedkoper is dan, bijvoorbeeld, de Galaxy S8, dan is de S7 het ideale toestel. Ook nu, of misschien wel juist nu, half 2017.

Galaxy S7 kopen, ook BKR-vrij

Beide S7 modellen zijn dus lang niet meer zo duur als toen ze afgelopen voorjaar op de markt verschenen. In de onderstaande overzichten vind je snel en eenvoudig de beste aanbiedingen voor de S7 en S7 Edge – met of zonder abonnement. Let op: je kunt nu direct naar ‘BKR-vrije’ aanbiedingen zoeken. Bij deze deals is het bedrag dat je voor je S7 (Edge) betaalt zodanig laag, dat er geen inkomenstoets of BKR-registratie vereist is. Hiervoor hoef je alleen de optie ‘Geen BKR-registratie’ te selecteren.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

 1. Dennis Verspuij zegt

  Misleidende informatie mensen! De goedkoopste losse toestellen bij bijv belsimpel.nl zijn UITGESLOTEN VAN DE CASHBACK ACTIE! Staat op de Beschijving pagina van betreffende producten op de belsimpel website. Alleen icm Tele2 abonnement kun je aanpsraak maken op de actie. Geldt voor heel veel van de aanbieders, de EAN code van de toestellen vallen niet onder de voorwaarden. Als je goed oplet kun je dus alleen gebruik maken van de actie bij verkopers die prijzen vanaf ca 729 euro hanteren. Ben je dus eigenlijk net zo duur uit…

 2. Alex zegt

  Gaat de prijs van de S7 veel dalen na de aankondiging van de S8? Het lijkt mij dat je nu juist niet een S7 moet kopen omdat de S8 er bijna is.

  • Michel zegt

   Valt wel mee, de S7 is natuurlijk al een stuk goedkoper dan een jaar geleden, dus de prijs gaat nu niet plots nog een stuk omlaag.

   • Alex zegt

    Beste Michel,

    Bedankt voor je snelle reactie. Oke, duidelijk. Prijs zal dus met de maanden geleidelijk dalen. Wat voor kleur zou jij kiezen?

    • Michel zegt

     Oei, een kwestie van smaak, daar durf ik geen uitspraken over te doen 😉 Maar: zilver, blauw en zwart zien er sowieso goed uit… wit, goud, roze zijn nog wat smaakgevoeliger (maar zoals gezegd: over smaak etc.).

 3. hansz zegt

  Hou er wel rekening mee dat zowel de S7 als Edge vanaf december 2016 (dus al na 8 maanden), al niet meer regelmatig maandelijks worden voorzien van beveiliging updates. Nougat update in januari was de laatste, dus alweer bijna 3 maanden geleden. Geeft veel vertrouwen in Samsung……….

 4. Kees zegt

  Bij Mediamarkt Duitsland is de prijs voor de S7 al gezakt naar 396 euro. Er kan dus nog heel wat van de prijs af blijkbaar

Praat mee