Kooptip: nu € 75,- cashback bij Galaxy S7 Edge

In afwachting van de lancering van de Galaxy S8 doet Samsung nog een keer een cashback actie voor de Galaxy S7 Edge: bestel ‘m tot en met 2 april en je kunt € 75,- retour krijgen na aankoop.

galaxy-s7-edge-cashback-actie Kooptip: nu € 75,- cashback bij Galaxy S7 Edge

Wie vanaf vandaag 6 maart tot en met 2 april een Galaxy S7 Edge aanschaft kan na aankoop € 75,- terugkrijgen van Samsung zelf. De Galaxy S7 Edge is dan wel bijna een jaar op de markt, maar door de waterbestendige behuizinguitstekende camera, dikke accuduur en het mooie scherm kan hij nog lang mee als topsmartphone. En nu is hij dus tijdelijk een flink stuk goedkoper.

Om de € 75,- cashback te ontvangen moet je het aanmeldformulier invullen, en na aankoop de bon/factuur én een foto van de streepjescode met EAN en IMEI nummer uploaden. Dit alles kan via Samsung’s actiepagina HIER. Daar vind je ook uitleg, en verdere ondersteuning door Samsung zelf.

Waar kopen?

De actie geldt alleen in combinatie met de Galaxy S7 Edge. Bovendien kun je alleen deelnemen als je een origineel Nederlands toestel koopt. Om er zeker van te zijn dat je een origineel Nederlands toestel koopt, kun je checken of een winkel deze actie vermeldt. Is dit niet het geval, dan is het verstandig navraag te doen – mogelijk gaat het om een winkel die zelf-geïmporteerde toestellen verkoopt.

Een origineel Nederlands toestel koop je sowieso bij o.a. Mobiel.nl, GSMWijzer, GSMWeb, Mediamarkt, Coolblue, en Bol.com, en de providers Tele2, T-Mobile, Vodafone en KPN. Ook na aankoop bij Samsung’s eigen shop doe je natuurlijk  gegarandeerd mee.

Wil je snel de beste Galaxy S7 Edge aanbieding met abonnement vinden? Check dan de beste deals per provider. Heb je een goeie deal gevonden? Check dan bij de winkel of ook zij deelnemen aan deze actie:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee