Amerikaanse Consumer Reports: Galaxy S7 and Galaxy S7 Edge beste smartphones

Volgens Consumer Reports, zeg maar een Amerikaanse consumentenbondachtige publicatie, zijn Samsung’s Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge de beste smartphones op de markt.

samsung-galaxy-s7-edge-beste-smartphone-consumer-reports Amerikaanse Consumer Reports: Galaxy S7 and Galaxy S7 Edge beste smartphones

Vorig jaar nog hadden de testers van Consumer Reports flinke kritiek op de Galaxy S6, die ten opzichte van de Galaxy S5 een hoop praktische features kwijt raakte. Met de terugkeer van het microSD slot, de waterbestendige behuizing, én de indrukwekkende accuduur en camera komt Consumer Report dit keer in hun review van de Galaxy S7 (Edge) tot heel andere conclusies.

Doordat de toestellen de basics zo goed onder de knie hebben – bouwkwaliteit, batterij, camera – zijn het de beste smartphones van dit moment. Eventuele extra’s – vingerscanner, VR mogelijkheden – zijn daarbij uiteindelijk ook anno 2016 van secundair belang.

De review van Consumer Reports is de zoveelste in een groeiende rij tests waar de Galaxy S7 of S7 Edge als ‘beste’ uitkomen. Eerder al bleek het beeldscherm het beste in telefoonland, terwijl recenter de camera tot beste ooit in een smartphone werd gekroond.

Uiteindelijk is de smartphonemarkt natuurlijk een razendsnel ontwikkelende, en op lauweren rusten is nooit een verstandige bezigheid. Het is namelijk aftellen tot er andere toestellen verschijnen met vergelijkbare features, batterij, camera, of meer. Maar voorlopig wordt eens te meer duidelijk dat Samsung met haar nieuwe topmodellen heel aardig in de roos heeft geschoten – juist vanwege de solide combinatie van eigenschappen.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee