Screenprotector toont mogelijk Galaxy Note 8 design

In China duikt een screenprotector op die mogelijk details verraadt van het Galaxy Note 8 design. Non-verrassing: hij lijkt op de Galaxy S8.

galaxy-note-8-design Screenprotector toont mogelijk Galaxy Note 8 design

Mr. Blurrycam strikes again

De zomer komt met rasse schreden dichterbij, evenals de herfst. En daarmee dus ook de lancering van de Galaxy Note 8, die na de zomer verwacht wordt. Uit China komt nu, via Twitter, een kort videofragment overgewaaid. Daarop zien we een screenprotector die de eerste details toont van het design van het toestel.

We zien een design met een voorkant dat bijna geheel uit scherm bestaat. Bezels zijn vooral aan de zijkanten minimaal. Zo op het eerste gezicht zal de Galaxy Note 8 lijken op de Galaxy S8, wat natuurlijk niet erg verrassend is.

Enige tijd voor de lancering van de Galaxy S8 doken destijds ook al dit soort screenprotectors op. Terugkijkend blijken die het uiterlijk van dat toestel goed voorspeld te hebben. Echter, of dat in dit geval ook zo is, weten we natuurlijk pas later. Het feit dat iemand ‘Galaxy Note 8’ heeft geschreven op een blaadje papier, is niet de meest zeker clue.

Galaxy Note 8 specificaties

Recent al kwamen we meer te weten over de specificaties en features van de Galaxy Note 8. Zo wordt dit mogelijk de eerste Galaxy met een dual lens camera met optische zoom. Het scherm krijgt eventueel een 6,3 inch diagonaal en een 4K UHD resolutie. In tegenstelling tot de Galaxy S8 is het display van de Note 8 overal drukgevoelig.

Uiteraard is de verwachting dat Bixby ook op het toestel aanwezig zal zijn. Echter, dat is hij ook op de Galaxy S8, zonder het daadwerkelijk te zijn. Met andere woorden: of Bixby veel functionaliteit heeft gewonnen voor de lancering van de Galaxy Note 8 valt nog te bezien.

Galaxy Note 8 release

Wanneer Samsung de Galaxy Note 8 precies uit gaat brengen is onderwerp van speculatie. Traditioneel worden nieuwe Notes altijd aan tegen het einde van de zomer gelanceerd. De Galaxy S8 kwam echter relatief laat op de markt, waardoor het zomaar kan gebeuren dat de Note 8 ook pas later in de herfst uitgebracht wordt.

Duidelijk is dit allemaal natuurlijk allerminst. Wil je van ons een berichtje krijgen zodra de Galaxy Note 8 daadwerkelijk in Nederland landt? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Galaxy deal tips

Praat mee