‘Galaxy Note 8 krijgt 6,3 inch schermdiagonaal’

Volgens een doorgaans vrij accurate Chinese insider krijgt de Galaxy Note 8 – gepland voor later dit jaar – een schermdiagonaal van 6,3 inch.

galaxy-note-8-1024x743 'Galaxy Note 8 krijgt 6,3 inch schermdiagonaal'

Galaxy Note 8: 6,3 inch Infinity display, S Pen stylus

Toen de Galaxy Note 7 vorig jaar de aftocht blies, leek het er even op dat er nooit meer een nieuwe Note zou komen. Al vrij snel bleek dat de serie wel degelijk voort zal bestaan, en dat er in de tweede helft van dit jaar gewoon weer een nieuwe model op de markt zal verschijnen.

En zo is het nu dus afwachten tot de Galaxy Note 8 zijn debuut zal maken, met – zo beweert een meestal vrij betrouwbare Chinese insider – een 6,3 inch beeldscherm. Inderdaad, vergelijkbaar met de Galaxy S8 Plus.

Daarnaast zien we opnieuw de suggestie voorbij komen dat de Galaxy Note 8 een dual camera systeem zal krijgen – zo eentje waarvan wij enige tijd terug al de bijbehorende patenten beschreven, en die zelfs al getest werd in een prototype van de Galaxy S8.

Al met al wijzen de eerste details er dus op dat de Note 8 in feite een S8 Plus zal zijn, maar dan met een ingebouwde S Pen stylus, en mogelijk wat meer werkgeheugen (zo lijkt ons niet onlogisch).

Met al deze roddels is natuurlijk niet gezegd dat de Galaxy Note 8 al op korte termijn verkrijgbaar zal zijn. Sowieso lanceert Samsung het toestel op zijn vroegst pas aan het eind van de zomer, maar het zou dit keer ook goed kunnen dat we ‘m pas later in de herfst gaan zien. Tenslotte verscheen de Galaxy S8 dit jaar ook vrij laat ten tonele.

Wil je van ons een berichtje ontvangen wanneer de Galaxy Note 8 in Nederland verkrijgbaar is? Schroom dan vooral niet, en schrijf je in voor onze notificatie:

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee