‘Plat is passé, de Galaxy Note 7 komt alleen als edge toestel’

Volgens nieuwe berichten uit Samsung’s thuisland is de aankomende Galaxy Note 7Galaxy Note 6, what’s in a name – straks uitsluitend met edge scherm verkrijgbaar. Een platte variant zit niet (meer) in de planning.

samsung-galaxy-note-6-edge-note-7-edge-3 'Plat is passé, de Galaxy Note 7 komt alleen als edge toestel'

Hoeveel details – specs, features, releasedatum – we ook weten van de Galaxy Note 6 danwel Note 7, de naam blijft dus onduidelijk. Maar ook of het beestje een plat scherm heeft, of een gebogen edge display is nog voer voor speculatie.

Nu doet de KoreaHerald een duit in dat zakje met het bericht dat Samsung inderdaad géén platte nieuwe Note in de pijpleiding heeft zitten. De Note 6 danwel 7 komt direct met twee gebogen schermranden, zoals we ze kennen van o.a. de Galaxy S7 Edge.

Daarmee lijkt de kans dus ook nihil dat er een aparte Note 7 Edge komt. Met andere woorden: de edge wordt simpelweg de standaard. Wie had dat gedacht toen we twee jaar terug voor het eerst de beperkt verkrijgbare Galaxy Note Edge zagen?

Praat mee