Galaxy Note 7 model SM-N930F duikt op – mogelijk een non-edge variant?

We hebben ondertussen al een hoop aanwijzingen gekregen van Samsung over de aankomende Galaxy Note 7. Zo zagen we modelnummer SM-N935G al voorbij komen op een importlijst in Amerika en nog een reeks aan andere nummers en zelfs codenamen zoals ‘Grace’. Als dat nog niet genoeg was dan zagen we afgelopen week ook nog eens deze teaser voorbij komen!

Het feit dat SM-N935G modelnummer verdacht veel lijkt op die vande Galaxy S7 Edge (SM-G935) doet ons bovendien ook denken dat de Note 7 hoogstwaarschijnlijk een gebogen beeldscherm heeft aan beide randen.

Nu hebben we via Sammobile een nieuwtje opgepikt waarin we worden gewezen op een nieuw modelnummer (SM-N930F) die ergens verstopt zit op de officiële Samsung website.

Samsung-Galaxy-Note-6-7-SM-N930F-01 Galaxy Note 7 model SM-N930F duikt op - mogelijk een non-edge variant?

Echte details worden helaas niet vermeld, maar het lijkt erop alsof ook de Galaxy Note 7 wellicht met twee varianten de markt zal betreden. Zoals eerder vermeld denken we dat SM-N935G toebehoort aan de Note 7 Edge variant terwijl het nieuwe modelnummer  SM-N930F zomaar een non-edge variant zou kunnen zijn.

Dit is overigens puur en alleen speculatie en we raden daarom ook aan om dit gerucht – zoals elk ander gerucht eigenlijk – met een korrel zout te nemen 😉

Hoe dan ook, op 2 Augustus weten waarschijnlijk meer aangezien de Note 7 (Edge?) dan officieel het daglicht te zien krijgt!

(bron)

Praat mee