‘Samsung Galaxy Note 6 gaat Galaxy Note 7 heten’

In de categorie ‘opvallende berichten’ komt vandaag het gerucht overwaaien dat Samsung de naam Galaxy Note 6 gaat skippen, en de volgende Note direct Galaxy Note 7 zal noemen.

samsung-galaxy-note-61 'Samsung Galaxy Note 6 gaat Galaxy Note 7 heten'

Uit Samsung’s thuisland Zuid-Korea komt het opvallende bericht dat de volgende Note de naam Galaxy Note 7 zal dragen. Je weet wel, om het gat tussen Note en S serie te dichten. Want mensen raken in de war van verschillende getallen, en het skippen van een compleet modelnummer getuigt dus van consistentie. Ofzo.

Ach, er gebeuren gekkere dingen, dus mocht Samsung besluiten straks in augustus daadwerkelijk een Galaxy Note 7 te lanceren in plaats van een Note 6, dan beloven we bij deze niet al te verbaasd te zijn. Aan de andere kant: mocht Samsung de naamgeving van Note en S willen samenvoegen, dan is het misschien wel logischer voor de naam Galaxy S7 Note te gaan.

Wat zeg je? Dát is pas vreemd? Ach, vorig jaar al leek Samsung al een dergelijk stap te overwegen, toen de naam Galaxy S6 Note werd vastgelegd. Voor nu raden we korreltjes zout aan – dat is nog wel het verstandigst, waarschijnlijjk.

Praat mee