Actie: gratis 128GB MicroSD kaart bij de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge (update: laatste dagen!)

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn alweer even op de markt – en nu lanceert Samsung opnieuw een actie om bij de toestellen een gratis microSD kaartje van maarliefst 128 GB te ontvangen – mits je één van de toestellen tot en met 30 oktober bestelt. Update: inmiddels is deze actie voorbij. Op dit moment kun je een gratis Gear Fit 2 bij de Galaxy S7 (Edge) krijgen.

gratis-128gb-micro-sd-galaxy-s7-edge-1024x519 Actie: gratis 128GB MicroSD kaart bij de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge (update: laatste dagen!)

Met de Galaxy S7 en vooral de Galaxy S7 Edge gooit Samsung dit jaar hoge ogen, dankzij het fantastische beeldscherm, de uitstekende accuduur én de indrukwekkende camera. Ook erg tof is het feit dat beide toestellen, ondanks hun design van metaal en glas toch een slot hebben om de opslagcapaciteit uit te breiden. En ín dat MicroSD slot past een gratis 128GB EVO+ geheugenkaartje natuurlijk als gegoten.

Om voor de gratis MicroSD EVO+ kaart in aanmerking te komen moet je je Galaxy S7 of S7 Edge tussen 26 september en 30 oktober aanschaffen. Vervolgens vul je op Samsung’s eigen site het deelname formulier in (uiterlijk 14 november). Je kunt daar dan ook de aankoopbon/factuur en de streepjescode met het IMEI nummer en EAN code van jouw toestel uploaden, en de precieze instructies en voorwaarden voor deelname vinden.

LET OP: je komt alleen in aanmerking voor deelname als je een officieel Nederlands toestel koopt. Bij de meeste winkels levert dit geen problemen op, maar mocht je niet zeker zijn – bijvoorbeeld als de shop niet expliciet deze actie benoemt – doen dan even navraag.

Beste Galaxy S7 (Edge) deals vergelijken:

Uiteraard kun je jouw Galaxy S7 of S7 Edge aanschaffen mét of zonder abonnement. De beste deals hiervoor vindt je in de onderstaande prijsvergelijkers:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

 1. Paul zegt

  Mijn s7 maakt steeds ongevraagd contact met mijn wifi thuis.
  Ik zet het iedere keer uit en wat later staat hij weer aan. De opties bij wifi zelf staan nochtans juist: oa geen wifi in slaap mode.
  Iemand een oplossing?

 2. Jitske Boorsma zegt

  Ik vraag de gratis 64 gb kaart aan via de site en nu blijkt dat mijn ean nummer niet geldig is. Ik heb dus een model S7 wat niet aangesloten is bij de actie, terwijl ik het toestel wel in de betreffende periode met actie heb gekocht. In de bijzondere voorwaarden lees ik nu dat het model door mij gekocht niet in aanmerking komt.
  Ik heb het toestel om die reden wel aangeschaft. Ik vind dit echt heel slecht!

 3. zegt

  Ik ben het zat jullie hebben mij gewoon voor de 2e keer voor de gek gehouden. Voer ik mijn EAN nummer in JA HOOR ZOGENAAMD ONGELDIG. WAT VOOR ONZIN IS DIT?!!!!! DAT WORDT NOOIT MEER SAMSUNG DUS

 4. Jamal zegt

  Na alles te hebben ingevuld, blijft hij hangen op de site, ik kom gewoon niet verder. Ik heb ze gemaild, maar geen reactie…..enige adviezen aub!!!

  • DT zegt

   Hoi, ik had hetzelfde probleem maar uiteindelijk heb ik hem gewoon minutenlang aan laten staan en is het toch gelukt. Als je op registreren klinkt en hij daar maar blijft laden zeg maar.
   Hopelijk lukt het bij jou ook als je ‘m er gewoon heel lang op blijft laten staan,

 5. Christa de Boer zegt

  Hier hetzelfde probleem. Ean wordt niet herkend. Wat een flutactie die gratis sd kaart. Ben weer in een lokkertje getrapt. Ik kan gelukkig nog van de koop afzien dus als ze niet reageren gaat dat ding terug!

 6. Nathalie zegt

  Bij mij het zelfde probleem!
  Ik heb ook de S7 edge gekocht in de actie periode en kreeg steeds een foutmelding, ik dacht namelijk dat ik zelf iets niet goed deed. Maar nu ik al deze reacties lees ,denk ik niet dat het aan mij lag maar aan de site! WAT EEN FLUT ACTIE ZEG!!!!! MENSEN LEKKER MAKEN MET HELEMAAL NIKS!!!!! HEEL SLECHT DIT!!!!!!!

 7. Herman zegt

  EON moet van nederlands toestel zijn. Veel winkels verkopen nu bv poolse toestellen omdat ze die goedkoper kunnen inkopen. Samsung site geeft dan foute EON omdat de aktie voor Nederland geldt. Beste is teruggaan naar de winkel, die moeten het oplossen!

 8. Hans zegt

  Ik heb nu vóór aanschaf gekeken naar EAN, en ja hoor, die doet ook niet mee. Alleen model G935F, maar die heeft bv geen dual SIM en een langzamere processor.
  Op deze manier probeert Samsung je te lokken met een actie, maar eigenlijk vooral de niet gewilde / mindere toestellen te dumpen. En dan wel op een manier dat je er zalf pas achter komt als het te laat is.
  Dat had ik eigenlijk niet van Samsung verwacht….

 9. Angelique zegt

  Nieuw toestel aangeschaft bij Tele2 en het Imei nummer gecheckt. Dat leek te kloppen alleen de EAN code is niet geldig volgens Samsung. Echt een domper dit.

 10. simone zegt

  Note7 als pre order besteld. helaas word deze niet geleverd.
  Ik zou een geheugenkaart opgestuurd krijgen tot op hede nog niets gehoord. Dit zelfde geld voor mijn vader we wachten hier inmiddels al meer dan 1 maand op. Inmiddels de s7 edge besteld en bij vodafone werd ik verwezen naar samsung voor de geheugenkaart. Nog steeds geen reactie na div pogingen. Erg jammer al lang op de note 7 moeten wachten en geen duidelijkheid en nu dit..

 11. Jorren zegt

  Ook ik heb een S7 gekocht en ook de code klopt niet samsung gebeld en die zeiden dat alleen bepaalde bedrijven eraan mee doen maar als ik alke reacties lees dan is het schandalig inderdaad iets voor radar????

 12. Guido zegt

  Wat een slechte actie. Ik zou zeggen complete misleiding. Je moet Sherlock Holmes heten om hier niet in getrapt te zijn.
  Mijn eerste ervaringen met Samsung zijn meteen slecht. En een eerste indruk kun je moeilijk veranderen. Jammer. Misschien toch nog retourneren en de Google Pixel afwachten…

 13. Martin zegt

  gewoon een actie waar samsung d inkoop van de s7 te niet doet omdatvhet z,g nietvin nederland afkomstig is.
  ik elf heb de s7 edge gekoch met covert haast 800 eu, nog steeds heb ik geen sd kaart ontvangen. Ik heb veel samsng apparaten gekocht, en nooit ten minner een extra iets gehad, ondanks beloofd bij aankoop, waaro kan bij inkoop van een appraat niet direct een extra bj geleverd worden, Ik voel me voor de zoveelste keer beduveld

 14. Jan zegt

  Ik wacht nu al 9 weken op mijn sd kaartje, en als je mailt krijg je elke keer verschillende antwoorden, laatste antwoord op mijn mail van w weken terug is dat ik de 128 Gb sd kaart uiterlijk week 1 2017 binnen moet hebben. Ondertussen ook een paar tweets gestuurd en voor 10 dagen terug op vrijdag 16 december zou er mij 1 toegezonden worden. Hoezo vertrouwen is al aardig weg.
  Ben panellid bij Radar en ga eens kijken of ik dit op de agenda kan krijgen.

Praat mee