Tip: gratis Gear Fit 2 bij de Galaxy S7 (Edge)

Koop tussen nu en 22 januari een Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge, en je kunt er gratis en voor niets een Gear Fit 2 ter waarde van € 199,- bij krijgen.

gratis-gear-fit-2-bij-galaxy-s7-edge

Direct na afloop van de gratis Gear VR actie, heeft Samsung een nieuwe actie in petto: wie de komende paar weken – tot en met 22 januari – een Galaxy S7 (Edge) aanschaft, kan er voor niets een Gear Fit 2 fitnessarmband bij krijgen. Normaal heeft deze een adviesprijs van € 199,-.

Zoals altijd, kun je je op Samsung’s speciale actiepagina HIER aanmelden voor deelname. Je vindt daar onder meer het online aanmeldformulier, en de mogelijkheid de aankoopbon en foto van de streepjescode te uploaden (doe dit vóór 8 februari!). Tevens vind je een uitgebreide uitleg, en kun je direct hulp vragen om jouw aanmelding goed af te ronden.

Let op: net als altijd kun je alleen deelnemen als je een origineel Nederlandse Galaxy S7 (Edge) koopt. Dit doe je sowieso bij Mobiel.nl, Coolblue, GSMWijzer, Typhone, en de providers KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2. Ook als je ‘m in Samsung’s eigen shop koopt, kun je zeker meedoen. Mocht je twijfelen of een winkel meedoet, vraag het dan voor de zekerheid even voor je je S7 koopt.

Galaxy S7 / S7 Edge los, of met abo: prijzen vergelijken

Voor deelname aan deze actie maakt het niet uit of je jouw Galaxy S7 (Edge) los aanschaft, of in combinatie met een abonnement. Hieronder vind je onze uitgebreide prijsvergelijkers (maar: let dus op of de winkel meedoet aan de Gear VR actie):

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Joost Bongaarts zegt

    Helaas blijken inderdaad niet alle winkels mee te doen ondanks het feit dat het wel om een nederlandse s7 gaat. Dit werd mij van de site van samsung niet helemaal duidelijk maar gelukkig was de klanten service zo goed wel te melden dat mijn recente aankoop NIET binnen de actievoorwaarde viel.
    Wat mij betreft hadden ze duidelijk mogen vermelden dat het aantal winkeliers beperkt is.

  2. Wilma Gerrits zegt

    Probeer een gratis Gear fit 2 te bestellen maar de EAN code wordt niet herkend. Wat kan ik hier aan doen?
    Mag Wilma Gerrits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *