Welja: de Samsung Galaxy S7 op video (en meer foto’s)

De Samsung Galaxy S7 is voor de zoveelste keer in volle glorie én levenden lijve te zien. Ook op video, dit keer.

samsung-galaxy-s7-live-1-1024x753 Welja: de Samsung Galaxy S7 op video (en meer foto's)

De Galaxy S7 met zijn tray voor SIM en microSD kaart

Je weet dat er iets mis is gegaan bij de afdeling Geheimhouding, als foto’s van je aankomende toptelefoon onthaald worden met een zekere mate van verveling. ‘Ow, wat? Nòg meer foto’s van de Galaxy S7? Prima, doe ze maar op de stapel.’ Zo gaat het inmiddels ongeveer, nadat het toestel al met enige regelmaat te zien was. Maar nu is er een video. Van 15 seconden.

De mannen van AndroidAuthority hebben in ieder geval iemand gevonden die vroegtijdig met een Galaxy S7 rondloopt, én overgehaald om wat foto’s te maken en een kort filmpje. En dat is dus precies wat we te zien krijgen.

samsung-galaxy-s7-live-2-1024x810 Welja: de Samsung Galaxy S7 op video (en meer foto's)

Natuurlijk wordt al dit beeldmateriaal ook voorzien van verdere informatie over de Galaxy S7. Zo wordt ook dit keer bevestigd dat het toestel inderdaad tegen een flinke plens water kan, een microSD slot heeft, en een camera met een resolutie van 12 megapixel – maar wel met een extra grote sensor en pixels voor optimale resultaten onder alle lichtomstandigheden.

Vreemd genoeg wordt hier genoemd dat de Galaxy S7 een accu heeft met een capaciteit van 2800 mAh – dat is 200 mAh minder dan de 3000 mAh die in andere recente berichten opdook. En ook nu wijzen in feite alle indicaties – een andere betrouwbare insider incluis – erop dat het getal van 3000 toch echt juist is.

Maar hoe het ook moge zijn: de Galaxy S7 maakt met zijn ronde vormen en cleane TouchWiz interface een goede, zij het korte indruk. Natuurlijk, de behuizing is net als de S6 erg gevoelig voor vingerafdrukken. Maar met de toegevoegde features – grotere accu, microSD slot – is het een waardige opvolger van zijn voorganger. Definitieve conclusies trekken we echter pas na de onthulling van het toestel, aanstaande zondag.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee