Video bevestigt waterdichte Samsung Galaxy S7 (Edge)

Een voortijdig opgedoken video uit de koker van Samsung zelf lijkt definitief te bevestigen dat de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge aardig goed bestand zijn tegen water.

samsung-galaxy-s7-edge-waterdicht Video bevestigt waterdichte Samsung Galaxy S7 (Edge)

De laatste tijd deden al regelmatig geruchten de ronde over een mogelijke IP68 certificatie van de Galaxy S7 en S7 Edge. Samsung’s Indonesische tak heeft nu – uiteraard geheel per ongeluk – een video op haar website en YouTube kanaal geplaatst die dit bevestigt.

De pagina in kwestie toont een video met een Indonesische atlete die zonder schroom haar ‘Galaxy S7 Edge’ – die wel verdacht veel op de S6 Edge Plus lijkt, en vermoedelijk zelfs eentje is – in de stromende regen gebruikt. IP68 certificatie staat voor een apparaat dat stofdicht is, én waterbestendig op een diepte van meer dan één meter (maar waarschijnlijk niet meer dan drie, afhankelijk van de specificaties van de fabrikant).

Verder komen nog de vernieuwde camera aan bod, die ‘licht in de nacht brengt’, én het feit dat er veel waarde gehecht zal worden aan privacy. Dat kan natuurlijk vanalles betekenen, maar in ieder geval noemt Samsung hier een paar interessante speerpunten voor de Galaxy S7 en S7 Edge, die komende zondag onthuld zullen worden. Leverbaar zijn de toestellen dan vanaf pakweg 11 maart – aldus de voorspellingen.

Hieronder kun je de volledig video checken, zolang hij nog te zien is:

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Niels0547 zegt

    Ik heb het nog nergens zien staan maar ik krijg steeds meer het idee dat het mogelijke drukgevoelige scherm ook erg grote voordelen heeft bij een nat scherm. Ook in dit filmpje zie je iemand die het scherm nog daadwerkelijk weet te bedienen terwijl het volledig nat is. Wat me bij mijn S5 absoluut niet lukt.

Praat mee