Samsung Galaxy S7 en S7 Edge te zien in drie kleurvarianten

Over het uiterlijk van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge is eigenlijk alles al bekend. Maar vooruit, we zagen de toestellen nog niet in álle kleuren die straks beschikbaar zullen zijn. Vandaar dus het volgende.

samsung-galaxy-s7-edge-kleuren-zwart-zilver-goud-879x1024 Samsung Galaxy S7 en S7 Edge te zien in drie kleurvarianten

Zowel de ‘platte’ Galaxy S7 als Galaxy S7 Edge zagen we recent al op verschillende afbeeldingen en foto’s. En dat de toestellen straks in zwart, goud en zilver te koop zullen zijn wisten we ook al. En nu zien we beide telefoons dus daadwerkelijk op persafbeeldingen in die kleuren – zoals vaker dankzij Evan Blass.

De enige mysterieus afwezige toestelvariant blijft voorlopig de witte, waarvan we vermoeden dat deze ook komt, maar die zich verder nog nergens vertoonde. Maargoed, inmiddels zal over precies een week zullen we hierover meer te weten komen, als Samsung de Galaxy S7 modellen op 21 februari officieel onthult.

samsung-galaxy-s7-kleuren-zwart-goud-567x1024 Samsung Galaxy S7 en S7 Edge te zien in drie kleurvarianten

Wat is – zoals je nu kunt inschatten – jouw favoriete kleur- danwel toestelversie? Wij hopen in ieder geval dat de zilverkleurige variant dit keer wél direct in Nederland te koop zal zijn – bij de Galaxy S6 Edge Plus was dit namelijk pas geruime tijd later het geval.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Joeri Hendrickx zegt

    Ik wil op staande voet de Witte versie! Ik heb altijd een witte S6 edge gewillen nooit gehad. Nu me de S7 edge of gewone.. de witte aub groetjes

  2. josé zegt

    Kleur is voor mij minder belangrijk
    Dat het de s7 edge word voor mij, is een feit!!
    Nu maar hopen dat ze ook daadwerkelijk als preorder komen op 21 februari, zolang er geen bevestiging is van Samsung zelf, neem ik het maar met een korreltje zout

Praat mee