Samsung Galaxy S5 kort (en deels) te zien op video

Over minder dan een etmaal vindt de officiële onthulling plaats van de Samsung Galaxy S5. Maar op wat eigenlijk een video is van de nieuwe Gear 2 smartwatch, is het toestel nu al te zien. Tenminste, de achterkant ervan, en wel in drie kleuren: zwart, wit, en de onlangs uitgelekte goudkleurige variant.

samsung-galaxy-s5-foto Samsung Galaxy S5 kort (en deels) te zien op video

De video in kwestie dook op op Instagram, maar werd door de gebruiker kort daarna weer verwijderd. Het internet zou echter het internet niet zijn, als de video toch door iemand was opgeslagen. En dus kunnen we ‘m op YouTube alsnog bekijken:

En wat zien we dan? In feite de Galaxy S5 zoals deze anderhalve week geleden al op een schematische afbeelding te bewonderen was, waarmee tevens duidelijk wordt dat de renders die kort voor het weekend opdoken waarschijnlijk ook min of meer accuraat zijn.

Op het eerste gezicht lijkt de Galaxy S5, ondanks veel geruchten, toch wel behoorlijk op de Galaxy S4, maar dan met een bredere LED flitser (of een andere sensor,  naast de LED zelf). Ook de rand met de metallic look lijkt behouden, en er lijkt zelfs geen sprake van de neplederen achterklep die we kennen van de Galaxy Note 3, of de recentere Galaxy S4 Black Edition.

Toch is er natuurlijk altijd nog een kans dat het toestel in kwestie én de eerder uitgelekte afbeeldingen níet de Galaxy S5 zijn, maar bijvoorbeeld de Galaxy S4 Value Edition, die wij een tijdje geleden op het spoor kwamen. Echter, eerlijk is eerlijk: die kans lijkt ons niet zo heel groot. En dus heeft het er, minder dan 24 uur vóór de onthulling, alle schijn van dat de Galaxy S5 sterk lijkt op zijn voorganger.

Wat denk jij?

(via 1, 2, 3)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee