Samsung GT-I9515 is de Galaxy S4 Value Edition (VE)

Vorige week nog kon je hier op GalaxyClub lezen dat er waarschijnlijk een nieuwe variant van de Samsung Galaxy S4 in de maak is. Waar wij nog semi-serieus speculeerden dat dit mogelijk een Galaxy S4 Neo zou kunnen zijn, blijkt nu dat dit toestel van de toevoeging Value Edition zal zijn voorzien.

samsung-galaxy-s4-value-edition Samsung GT-I9515 is de Galaxy S4 Value Edition (VE)

Het gaat om precies te zijn om het Samsung toestel met modelnummer GT-I9515, waarvan uit verschillende informatiebronnen af te leiden viel dat deze over exact dezelfde hardware lijkt te beschikken als de Galaxy S4 die we nu al kennen: een 5 inch full HD scherm, en Qualcomm’s Snapdragon 600 quadcore processor.

Heel veel meer informatie duikt nu overigens ook niet op, behalve de benaming dus – en deze pas op zich prima bij Samsung’s gewoonte om naar verloop van tijd een enigszins ‘nieuwe’ variant van een bekende smartphone op de markt te brengen. Toch blijft het nog even wachten wat dan precies de value is van deze Galaxy S4 Value Edition. Maar iets zegt ons dat dit niet zo lang meer zal duren…

(via)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee