Ja hoor, er komt een goudkleurige Samsung Galaxy S5

Sommige dingen wéét je gewoon – of ze nu wel of niet door semi-geloofwaardige geruchten bevestigd worden. Toch werd ons vermoeden bewaarheid door een foto van Vodafone’s interne computersysteem: er komt een goudkleurige versie van de Samsung Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-goud Ja hoor, er komt een goudkleurige Samsung Galaxy S5

Op bovenstaande foto zien we dus een computerscherm dat een voorraadsysteem toont van Vodafone. Tenminste, dat moeten we dan maar voor waar aannemen. En inderdaad, daar staat hij dan: de Samsung Galaxy S5 Gold.

Eerder al lazen we het verrassende feit dat de Galaxy S5 zowel in zwart en wit verkrijgbaar zou zijn, en deze goudkleurige toestelvariant is dus de derde kleuroptie die mogelijk al half maart te koop is.

Wie goed naar de bovenstaande foto kijkt komt overigens nog een aantal leuke toestellen tegen, zoals de iPhone 5S Gold Dummy-uitvoering – duidelijk een versimpelde versie voor wie het toestel eigenlijk te ingewikkeld vindt – en een Nearly New HTC One, wat een minstens net zo goede benaming is als The All New One, zoals de opvolger van HTC’s One waarschijnlijk zal gaan heten.

PS: jaja, we weten dat een Dummy géén iPhone versie is voor dummies, en dat de Nearly New HTC One een tweedehands versie is van het toestel. Maar laat ons gewoon even, zo vlak voor het weekend – het Galaxy S5 geruchtencircuit is al serieus genoeg, tenslotte 😉

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee