Samsung Galaxy S4 en S4 Mini Black Edition gelanceerd (in Rusland)

Wat is dat momenteel toch met die Oost-Europese Samsung takken die als eerste – en, zo lijkt het, op eigen houtje – nieuwe telefoons lanceren? Zonder verdere toelichting zijn in Rusland de Samsung Galaxy S4 Black Edition en de Galaxy S4 Mini Black Edition gelanceerd.

samsung-galaxy-s4-black-edition Samsung Galaxy S4 en S4 Mini Black Edition gelanceerd (in Rusland)

Samsung Galaxy S4 Black Edition

Zoals je waarschijnlijk goed hebt geraden, gaat het hier om gitzwarte edities van de Galaxy S4 en zijn kleine broertje, de S4 Mini. Maar naast de kleur, is ook de afwerking van deze Black Editions anders. Op beide toestelversies zijn we achterkant die vergelijkbaar is met die van de Galaxy Note 322: kunstleer, dus.

Wel blijven de verschillen met de ‘normale’ S4 en S4 Mini beperkt tot het uiterlijk. Intern zijn de toestellen gelijk aan hun anderskleurige soortgenoten.

samsung-galaxy-s4-mini-black-edition Samsung Galaxy S4 en S4 Mini Black Edition gelanceerd (in Rusland)

Samsung Galaxy S4 Mini Black Edition

De Galaxy S4 Black Edition moet in Rusland 22990 roebels gaan kosten – omgerekend zo’n 485 euro. De S4 Mini Black Edition is uiteraard een stukje goedkoper: 14990 roebels, oftewel net geen 320 euro. Of en wanneer we beide Black Editions in ons land zullen tegenkomen is op dit moment nog niet bekend.

(via)

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee