Wat is de Samsung GT-I9515? Een nieuwe Galaxy S4 Neo?

Van de Samsung Galaxy S4 bestaan wereldwijd heel wat verschillende varianten, met modelcode variërend tussen GT-I9500 en GT-I9508. Wat is dan precies de GT-I9515, die zowel in de Indiase import en export database Zauba opduikt, én in de database van benchmark NenaMark?

samsung-gt-i9515-zauba-nenamark Wat is de Samsung GT-I9515? Een nieuwe Galaxy S4 Neo?

Uit de informatie in beide databases valt niet veel meer op te maken, dan dat de GT-I9515 technisch overeekomt met de Galaxy S4 zoals we ‘m kennen: een 1920 x 1080 full HD beeldscherm met een diagonaal van vijf inch, en een system-on-a-chip met een kloksnelheid van 1,9 GHz en de Adreno 320 grafische processor. Met andere woorden: Qualcomm’s Snapdragon 600 processor.

Wél draait de GT-I9515 zoals deze in NenaMark opduikt op Android 4.4.2 – de nieuwste versie van het Android besturingssysteem, die nog niet uitgerold is voor de ‘gewone’ Galaxy S4 – en het is géén dual sim toestelversie.

Dus: gaat het hier gewoon om wéér een Galaxy S4 variant, bestemd voor één of andere specifieke markt? Of zien we hier de eerste verschijning van een ‘refresh’ van het toestel – laten we zeggen: een Galaxy S4 Neo – zoals Samsung wel vaker doet, als ze een toestel uitbrengt met min of meer dezelfde hardware en slechts enkele gewijzigde details? Of zien we iets anders over het hoofd?

Wie het weet mag het zeggen…

(via 1, 2)

 

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee