‘Onthulling Galaxy S8 op 29 maart, release laatste week van april’

In de kakofonie van Galaxy S8-geruchten duikt zowaar een concrete datum op voor de onthulling én de release.

samsung-galaxy-s8-foto 'Onthulling Galaxy S8 op 29 maart, release laatste week van april'

Een nepfoto van de Galaxy S8, die volgens insiders best realistisch schijnt te zijn

De Italiaanse journalist en twitteraar @ricciolo, die vorig jaar de lancering van de Galaxy S7 correct voorspelde, laat weten dat de Galaxy S8 tijdens het Mobile World Congress achter besloten deuren zal worden getoond. Dit komt overeen met wat Eldar Murtazin gisteren al liet weten, en is verder weinig opzienbarend.

Spannender is zijn voorspelling dat de onthulling van de Galaxy S8 voor de pers en het grote publiek op woensdag 29 maart gepland staat. Hij voegt er vervolgens aan toe dat de verkoop in week 17 moet gaan starten – de laatste week van april, om precies te zijn. De adviesprijs: € 849,-. Mits dit prijskaartje behoort bij de grotere Galaxy S8 Plus is dit geen verrassend bedrag. Een ‘kleine’ Galaxy S8 met een dergelijke prijs zou wel een significante sprong omhoog zijn ten opzichte van de 5,1 Galaxy S7 vorig jaar, die een adviesprijs had van € 699,-.

Eerdere berichten spraken nog van een lancering in april, maargoed, 29 maart is tenslotte ook bijna april, toch? In ieder geval kunnen we voor de zoveelste keer lezen dat de Galaxy S8 – en de grotere Galaxy S8 Plus – waarschijnlijk dus in april in de winkels gaan belanden.

Wil je door ons op de hoogte gebracht worden zodra de Galaxy S8 in ons land arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee