Twijfelachtig Unpacked 2016 logo plaatst Samsung Galaxy S7 onthulling rond 21 februari

Een opgedoken logo van Samsung’s eerste Unpacked evenement in 2016 zou duiden op een onthulling van de Galaxy S7 op 21 februari in Barcelona.

samsung-galaxy-s7-unpacked-2016-feb-21 Twijfelachtig Unpacked 2016 logo plaatst Samsung Galaxy S7 onthulling rond 21 februari
Galaxy S7 lancering op het MWC in Barcelona? Klinkt geloofwaardig – maar het logo is dit niet

Een Italiaanse insider, die wel vaker geruchten over toekomstige telefoons verspreidt – soms onjuist, en soms correct – slingerde via Twitter het vermeende logo van Samsung’s eerste Unpacked evenement van 2016 de wereld in, dat in Barcelona plaatsvindt. Hij voegt eraan toe er geen sprake is van een vervroegde lancering (van de Galaxy S7).

Als dit alles klopt, dan houdt Samsung ook voor de Galaxy S7 vast aan haar inmiddels vertrouwde jaarlijkse releaseschema. Tenslotte lanceerden de Koreanen bijna al hun Galaxy S topmodellen in Barcelona, tijdens een evenement aan het begin van het jaarlijks daar plaatsvindende Mobile World Congress (MWC). In 2016 gaat dit gebeuren op 22 februari van start, waardoor deze Unpacked zeer waarschijnlijk op de 21e op de agenda zal staan.

Als dit alles klopt natuurlijk. Want hoe logisch het allemaal ook klinkt: als het bewuste logo – het resultaat van een gehaast stukje fotosjoppen met een afwijkende ‘6’ – aanleiding is voor dit gerucht, dan is een grote korrel zout op zijn plaats.

In principe is het niet meer dan logisch dat Samsung de Galaxy S7 op het MWC aan de wereld toont, en het gerucht dat dit daar gaat gebeuren willen we best geloven. Maar dat logo? Nee, dat bewijst niets.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee