Android Marshmallow update Galaxy S5 nadert, vernieuwde handleiding beschikbaar

In Zuid-Korea is de update naar Android Marshmallow voor de Galaxy S5 al beschikbaar, maar in Nederland en de rest van de wereld moeten we nog geduld hebben. Toch lijkt de update ook hier klaar voor lancering, getuige het opduiken van de vernieuwde handleiding.

samsung-galaxy-s5-android-marshmallow-handleiding Android Marshmallow update Galaxy S5 nadert, vernieuwde handleiding beschikbaar

Op dit moment is de handleiding voor de Galaxy S5 met Android 6.0.1 Marshmallow al te vinden in het Nederlands (PDF), Duits (PDF) en Spaans (PDF). Een Engelstalige versie is vooralsnog niet beschikbaar, maar daar zal op korte termijn ongetwijfeld verandering in komen.

In de handleiding zien we in ieder geval dat de Galaxy S5 met de update dezelfde nieuwe icoontjes krijgt die we kennen van de Galaxy S7 en Galaxy S6. Toegang tot de Theme Store is helaas niet van de partij, maar vertrouwde features zoals Air View en Toolbox blijven uiteraard ook in Marshmallow aanwezig.

Het verschijnen van de vernieuwde Marshmallow handleiding voor de Galaxy S5 wil niet zeggen dat de update binnen nu en een paar dagen in ons land uitgerold zal worden, maar het is wel degelijk een indicatie dat de voorbereidingen voor de update aardig vlotten. En wie erg nieuwsgierig is naar de veranderingen kan nu dus al naar harte lust gaan spitten in het 194 pagina’s tellende document.

En voor de goede orde: op dit moment is alleen de handleiding beschikbaar voor de ‘klassieke’ Galaxy S5. Modelvarianten zoals de Galaxy S5 Neo of de Galaxy S5 Plus komen naar verwachting pas wat later aan de beurt.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. Edwin zegt

  Wat betekent dit voor de S5 varianten (S5+ en S5 Neo). Komt MM enkel voor de gewone S5, en komen de varianten -waarvan Upgrade alleszins voorzien en beloofd is- pas (veel) later aan bod, of komen die +/- tegelijkertijd?

 2. P. Bosch zegt

  Sinds de update op mijn S5 (t-mobile) werkt de contacten app niet meer. Deze sluit gelijk af.
  Herstel lijkt niet mogelijk.

 3. Janita zegt

  Sinds de laatste update naar MM 6.0.1 start mijn Samsung Galaxy S5 met enige regelmaat opnieuw op zonder dat ik daar de opdracht voor heb gegeven. Vrij irritant omdat de simkaart steeds weer ontgrendeld moet worden. Ik denk dan dat ik mijn code voor de schermbeveiliging moet intoetsen terwijl het de code voor de simkaart moet zijn, bij mij een andere code.

 4. Nora zegt

  Ik heb veel problemen met het display…veel beelden overelkaar…vooral irritant met whatsapp en sms etc…ik heb een Samsung Galaxy S5…

Praat mee