Uitrol Android 6.0 Marshmallow update Galaxy S5 van start in Zuid-Korea

De update naar Android Marshmallow voor de Samsung Galaxy S5 is officieel gestart. In Zuid-Korea weliswaar, maar het begin is er dus.

samsung-galaxy-s5-android-marshmallow-update Uitrol Android 6.0 Marshmallow update Galaxy S5 van start in Zuid-Korea

Twee weken geleden al kwamen we de Galaxy S5 met vernieuwde certificaten voor Android 6.0.1 Marshmallow tegen, en nu is de update dan echt begonnen. Zuid-Koreaanse gebruik(st)es kunnen hun toestel inmiddels updaten naar de nieuwste versie van het besturingssysteem.

Hiermee is de weg naar Europa voor deze update nog niet helemaal vrij. De update is nu beschikbaar voor de Galaxy S5 met modelcode SM-G900L. Dit is niet precies dezelfde toestelversie als de SM-G900F die in Europa en Nederland op de markt is, en je kunt de nieuwe firmware ook niet handmatig flashen op ‘onze’ Galaxy S5.

De Europese Galaxy S6 kreeg de update naar Marshmallow twee weken na de Zuid-Koreaanse toestelversie. Of het bij de Galaxy S5 ook zo snel zal gaan is niet bekend, maar de kop is eraf – dat is duidelijk.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee