T-Mobile’s Galaxy A5 (2016) krijgt update met nieuwe beveiligingspatch

T-Mobile’s branded versie van de Samsung Galaxy A5 (2016) krijgt vandaag haar eerst firmware update sinds de release van het toestel. Aan boord: kleine verbeteringen en security patches.

t-mobile-galaxy-a5-2016-branded-update T-Mobile's Galaxy A5 (2016) krijgt update met nieuwe beveiligingspatch

De unbranded – dus niet bij een provider aangeschafte – Galaxy A5 (2016) kreeg deze update met firmwareversie XXU1APA3, de beveiligingsupdates van januari incluis, al enige tijd geleden. En nu volgt dus ook T-Mobile’s branded toestelvariant voor iedereen die zijn of haar Galaxy A5 (2016) direct bij T-Mobile zelf kocht.

Grote veranderingen brengt deze update uiteraard niet. Een bugfix hier, en optimalisatie daar, én nog allerlei andere subtiele verbeteringen van beveiliging, stabiliteit en prestaties. Een update naar Android 6.0 Marshmallow verwachten we later dit jaar ook op de Galaxy A5 (2016), maar voorlopig brengen updates vooral kleine verbeteringen.

De unbranded A5 (2016) kreeg twee weken geleden al de update met de beveiligingsfixes die in februari werden toegevoegd aan Android en TouchWiz. Hopelijk volgt ook die update spoedig op T-Mobile’s toestelvariant.

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee