Samsung maakt details februari security updates bekend

Op de valreep – maart nadert – heeft Samsung de officiële details bekend gemaakt van de beveiligingspatches die ze in de maand februari heeft toegepast.

samsung-februari-security-patch-beveiliging1 Samsung maakt details februari security updates bekend

 

Via haar eigen veiligheidsblog maakt Samsung bekend dat de beveiligingspatches van de maand februari een tiental gaatjes dichten door aanpassingen die Google deed aan het Android besturingssysteem. Daarnaast voegt Samsung zelf nog zeven patches aan het geheel toe, die zich specifiek richten op de eigen aanpassingen aan Android.

Het aantal toestellen met de februari patches is in ons land vooralsnog vrij beperkt. De Marshmallow update brengen ze naar de Galaxy S6 en S6 Edge, en vorige week kreeg ook de Galaxy A5 (2016) ze via een bescheiden beveiligingsupdate.

Andere toestellen krijgen de patches óf via een andere, kleine update of met de aankomende update naar Android Marshmallow.

Galaxy deal tips

Praat mee