Samsung kondigt beveiligingspatches van januari aan

Via haar eigen beveiligingsblog laat Samsung weten te beginnen met het uitrollen van de SMRSecurity Maintenance Release – van januari. Deze zal beschikbaar komen voor toestellen als de Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, Note 4, S5 en andere recente topmodellen.

samsung-galaxy-beveiliging-patch-januari Samsung kondigt beveiligingspatches van januari aan

De patch van januari op de Galaxy S6 met Android 6.0 Marshmallow

De nieuwe, relatief kleine update zal de beveiliging van Samsung’s Galaxy telefoons op een aantal punten verbeteren. Aan boord zijn alle patches die door Google zelf de afgelopen weken voor het Android besturingssysteem zijn gemaakt, én een handje vol patches van Samsung zelf.

De nieuwe serie beveiligingsupdates zullen de komende weken uitgerold worden over de wereld. Wanneer ze in Nederland beschikbaar komen is – zoals altijd – niet van tevoren bekend. Op dit moment is de januari patch alleen te vinden op de betaversie van Android 6.0 Marshmallow op de Galaxy S6. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de komst van beveiligingsupdates op de verschillende Galaxy telefoons. Op jouw eigen Galaxy krijg je vanzelf een melding als er weer een update klaar is om geïnstalleerd te worden.

(bron, via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee