Opnieuw kleine update Samsung Galaxy A5 (2016), brengt februari security patch

De unbranded Samsung Galaxy A5 (2016) krijgt een update met een paar belangrijke optimalisaties en beveiligingspatches.

samsung-galaxy-a5-2016-firmware-update-nederland-security-patches

Nadat de Galaxy A5 (2016) een paar weken terug al een eerste, echte firmware update kreeg volgt er nu nog eentje, met aan boord firmwareversie XXU1APAE. De update brengt – aldus Samsung’s eigen omschrijving – wederom verbeteringen in prestaties en stabiliteit.

Daarnaast krijgt de Galaxy A5 (2016) de nieuwste beveiliginspatches voor de maand februari, die – curieus genoeg – nog niet eens op Samsung’s eigen beveiligingsblog zijn aangekondigd. Daarmee is de A5 (2016) dus weer compleet up-to-date op beveiligingsgebied.

sammsung-galaxy-a5-2016-februari-beveiligingspatch-update

Heb jij deze update al geinstalleerd? Laat ons hieronder weten wat je zoal ziet, merkt, tegenkomt!

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee