Galaxy S7 (edge) waarschijnlijk vanaf 11 maart beschikbaar in Europa

Afgelopen jaar besloot Samsung om de een of andere magische reden om zowel de Galaxy S6 en S6 Edge een paar dagen eerder in Zuid-Korea en de Verenigde Staten uit te brengen dan bijvoorbeeld in Europa en China. Gezien de laatste geruchten lijkt daar dit jaar eindelijk verandering in te komen 😉

Volgens het twitter account van Shai Mizrachi (befaamd geruchten-guru die volgens Sammobile een geschiedenis van correcte voorspellingen op z’n naam heeft staan) zullen de Galaxy S7 en S7 Edge vanaf 11 maart niet alleen in Zuid-Korea en de Verenigde Staten beschikbaar zijn, maar ook op het Europese vasteland (lees: dus ook Nederland, naar alle waarschijnlijkheid) en in China.

We weten ondertussen dat de officiële onthulling hoogstwaarschijnlijk op 21 februari gaat plaatsvinden tijdens het special Unpacked evenement. Dat houdt dus in de het na de onthulkling nog een kleine 3 weken duurt voordat de toestellen in de winkels liggen.

Let wel, bovengenoemd gerucht komt van een onofficiële bron en kan dus het beste (voor de zekerheid) met een korreltje zout genomen worden. Maar gezien we nu toch wel dicht bij de onthullingsdatum van de S7 (Edge) komen zou deze release datum zomaar eens de juiste kunnen zijn!?

(bron)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. chandor zegt

    Hier wacht ik al maanden op. Ik wil toch alleen maar een samsung ongeacht de recensies ik ga deze zeker halen. Hopelijk wel met ssd kaart. Ik hoop ook op minimaal 16-32gb ram

Praat mee