Renders Samsung Galaxy J5 (2017) duiken op

Een eerste setje persrenders van de aankomende Galaxy J5 (2017) bevestigt wat we al over het toestel – en de Galaxy J7 (2017) – weten.

samsung-galaxy-j5-2017-zwart-voor Renders Samsung Galaxy J5 (2017) duiken op

 

Via de speurneuzen van WinFuture komt een aantal afbeeldingen van de Galaxy J5 (2017) bovendrijven, in verschillende kleuren: zwart, goud, blauw en roze. Dit zijn inderdaad deze kleuren die Samsung ook gebruikt voor haar A-serie dit jaar. De J7 (2017) zal er uiteraard precies zo uitzien – maar dan een tikje groter.

We zien een toestel dat netjes overeenkomt met de Galaxy J5 (2017) die een tijdje geleden al op een foto te zien was, en met het design zoals ook al elders getoond. De behuizing is tenminste deels van metaal, en misschien wel helemaal, afgaande op de antennebanden in de achterplaat van het toestel.

samsung-galaxy-j5-2017-goud-voor Renders Samsung Galaxy J5 (2017) duiken op

De Home knop herbergt, geheel volgens verwachting, een vingerscanner, en zo te zien houdt Samsung vast aan het idee dat de Galaxy J5 (2017) een flitser aan de voorkant moet hebben. Dat was ook bij voorgaande generaties van de telefoon het geval. Tevens zien we dezelfde versie van de Samsung Experience interface die we ook al kennen van de Galaxy S8.

Eerder al waren we nagenoeg alle specificaties van het toestel te weten gekomen, waaronder het feit dat de J5 (2017) draait op Samung’s eigen Exynos 7870 processor, er 2 GB werkgeheugen en 16 GB interne opslag is, én dat het toestel zowel voor als achter een 12 of 13 megapixel camera aanwezig is.

Dat zowel de Galaxy J5 (2017) als ook de Galaxy J7 (2017) binnen nu en een aantal weken ook in Nederland uitkomen wisten we al even, maar of alle kleuren ook hier direct verkrijgbaar zullen zijn is nog niet met zekerheid te zeggen.

Galaxy J3 (2017)

Naast de bovengenoemde J5 en J7 (2017) komt er ook nog een Galaxy J3 (2017) met bescheidener specificaties. Ook deze komt in Nederland uit, maar hoewel Samsung eerdere deze week in de VS een toestel met deze naam onthulde, gaat het hier mogelijk toch om een wat andere uitvoering. De Amerikaanse J3 (2017) heeft modelcode SM-J327A, terwijl de Europese versie de SM-J330FN is.

Hoe de vork ook in de steel zit: de lancering van de nieuwe J-serie is nabij, zoveel blijkt ook nu dus weer uit het opduiken van de getoonde plaatjes.

Galaxy deal tips

Praat mee