Ook de Galaxy J5 uit 2015 krijgt de januari beveiligingspatch

Dit is de week van de security patches voor allerlei toestellen in Samsung’s Galaxy J-serie. Ook aan de beurt: de Galaxy J5 uit 2015.

galaxy-j5-2015-update-security-patch-januari Ook de Galaxy J5 uit 2015 krijgt de januari beveiligingspatch

Zeer recent zagen we al de security update voor de Galaxy J3 (2016), en die voor de Galaxy J7 (2016) voorbij komen. En nu voegt dus ook de originele Galaxy J5 – die uit 2015 – zich in het rijtje, met de update met firmwareversie  XXU1BQA4 (of in sommige andere landen: XXU1BQA3). Daarin te vinden zijn alle recente security patches tot en met die van de maand januari.

Onlangs werd duidelijk dat Samsung plannen zou hebben om ook de Galaxy J5 uit 2015 te voorzien van Android Nougat. Deze update zou, mits hij inderdaad komt, pas na de zomer uitgebracht gaan worden. Voor nu kan de beveiliging van Android en van Samsung’s eigen software op de J5 er weer even tegenaan.

(Dank, Rob!)

Beste Galaxy J5 aanbiedingen per provider

Reacties

Praat mee