Februari security patch beschikbaar voor de Galaxy J3 (2016)

Voor de Galaxy J3 (2016) wordt vanaf nu een nieuwe update uitgerold, met daarin onder meer de security patch van februari.

samsung-galaxy-j3-2016-review-met-doos Februari security patch beschikbaar voor de Galaxy J3 (2016)

Voor de Galaxy J3 (2016) wordt op dit moment een nieuwe firmware update verspreid. Deze houdt het toestel op Android versie 5.1.1, maar brengt wel een flinke stapel bugfixes en andere optimalisaties naar de telefoon.

Het belangrijkste onderdeel van deze ruim 257 MB grote update – firmwareversie XXU0AQB2 – is natuurlijk het pakket met nieuwe security patches. Na het uitvoeren van de update zijn deze tot en met die van de maand februari bijgewerkt, waardoor het toestel er voorlopig weer even tegenaan kan op beveiligingsgebied.

galaxy-j3-2016-update-februari-patch-xxu0aqb2 Februari security patch beschikbaar voor de Galaxy J3 (2016)

Indien je geen automatische melding krijgt, kun je de update handmatig starten via Instellingen -> Toestel-info -> Software-update -> Updates handmatig downloaden. Heb jij deze update al op jouw Galaxy J3 (2016) geïnstalleerd? Ben je nog andere vernieuwingen of veranderingen tegengekomen? Laat het ons hieronder weten!

Beste Galaxy J3 (2016) deals per provider

Reacties

Praat mee