Samsung lanceert Blue Coral Galaxy S7 Edge – update: te koop in Nederland

Een tijdje geleden dook hij al op, en nu heeft Samsung ‘m officieel gelanceerd: de Blue Coral versie van de Galaxy S7 Edge. Update: en nu is hij ook in Nederland te koop. Samsung zelf gaat ‘m binnenkort leveren, maar bij onder meer MediaMarkt, CoolblueMobiel.nl, GSMWijzer, en Belsimpel is hij nu al verkrijgbaar (dank, Martin!)

blauwe-galaxy-s7-edge-blue-coral-kopen-nederland-1024x664 Samsung lanceert Blue Coral Galaxy S7 Edge - update: te koop in Nederland

De blauwe  Galaxy S7 Edge variant was een tijdje geleden al eens op foto’s uitgelekt, maar nu heeft Samsung ‘m dan echt onthuld. De kleurversie Blue Coral  wekte veel indruk op de Galaxy Note 7, die -zoals bekend – strandde alvorens in Nederland uitgebracht te zijn.

De Coral Blue afwerking gaat niet alleen gepaard met een blauwe voor- en achterkant, maar ook met een lichte goudkleurige tint voor het metalen frame. Verder is het natuurlijk gewoon de vertrouwde Galaxy S7 Edge, met zijn prima accuduur en erg goede camera – om maar wat eigenschappen te noemen. Alle details kon je natuurlijk al in onze Galaxy S7 Edge review lezen.

Per direct zal het blauwe Galaxy S7 Edge in sommige landen in de schappen liggen, maar Samsung laat in het midden waar precies. In Nederland moet het in ieder geval in het eerste kwartaal van 2017 gaan gebeuren. Qua prijs verwachten we dat de blauwe toestelversie niet zal afwijken van de overige kleuren.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee