Samsung Galaxy S7 Edge komt binnenkort ook in ‘Blue Coral’ uitvoering

Waarschijnlijk lanceert Samsung binnenkort een Galaxy S7 Edge in de kleurvariant Blue Coral, zo blijkt uit een opgedoken foto.

samsung-galaxy-s7-edge-blue-coral Samsung Galaxy S7 Edge komt binnenkort ook in 'Blue Coral' uitvoering

Dé kleur die misschien wel de grootste blikvanger was op de Galaxy Note 7 komt zo te zien ook naar de Galaxy S7 Edge. Op een foto zien we delen van de behuizing van dit toestel in de veelbesproken Blue Coral kleur.

Te zien zijn achterplaten voor de Galaxy S7 Edge die specifiek bestemd is voor de Amerikaanse provider Verizon. Echter, linksboven ligt ook stapeltje platen met alleen een Samsung logo – inderdaad, zoals hij elders ter wereld verkocht wordt.

Met dit alles is natuurlijk nog niet gezegd wanneer Samsung de koraalblauwe uitvoering van de S7 Edge wil lanceren, en al helemaal niet wanneer hij naar Europa en Nederland komt. Evenmin komen we te weten of ook de ‘platte’ Galaxy S7 een dergelijk jasje zal krijgen.

Wel is duidelijk dat het een hele aardige move van de Zuid-Koreanen zou zijn om de Galaxy S7 Edge een frisse wind in de rug te geven – je weet wel, nu de Galaxy Note 7 toch niet komt. Tenslotte was Blue Coral de populairste kleur voor dat toestel, en laten we wel wezen: de Galaxy S7 Edge is toch wel een beetje hét logische alternatief voor de Note 7, met zijn bijna-zo-grote scherm en zelfs een betere accu.

(bron, via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee