Samsung wekt suggestie dat er wel een Galaxy Note 8 komt

Samsung wekt in Zuid-Korea de indruk dat er in de toekomst wel degelijk een Galaxy Note 8 kan gaan komen, in tegenstelling tot eerdere geruchten dat de phablet-serie ophoudt te bestaan.

galaxy-note-7-hands-on-3-wm Samsung wekt suggestie dat er wel een Galaxy Note 8 komt

Nadat recent de Galaxy Note 7 tot veler teleurstelling niet meer op de markt kwam – je weet wel: batterijen, vuur, etc. – dook het gerucht op dat Samsung de hele Galaxy Note serie wel eens zou kunnen gaan cancelen. Dat neemt niet weg dat het bedrijf in haar thuisland nu juist lijkt te hinten dat een Galaxy Note 8 volgend jaar wel degelijk tot de mogelijkheden behoort.

In Zuid-Korea heeft Samsung namelijk een programma gelanceerd om Galaxy Note 7 bezit(s)ters te compenseren voor hun sores. Een mogelijkheid is om volgend jaar een Galaxy S8 of Galaxy Note 8 – het staat er echt – aan te schaffen met 50% korting. Deze optie krijgen deelnemers aan het lokale Galaxy upgrade programma, waarbinnen deelnemers jaarlijks kunnen overstappen op de nieuwste Galaxy toestellen.

Het gaat wat ver om dit alles te zien als definitieve bevestiging dat Samsung wel degelijk door gaat met het uitbrengen van toestellen in de Galaxy Note serie, maar duidelijk is dat er zeker nog niet besloten is te stoppen met misschien wel de meest iconische smartphoneserie van het Zuid-Koreaanse bedrijf. En dát is voor menig liefhebber dan liefhebster van grote-telefoons-met-stylus toch wel goed nieuws, dunkt ons.

(via)

Reacties

  1. TvdW zegt

    Het is te hopen dat ze zich niet uit het veld laten slaan en als antwoord op de mislukking een geweldige Note 8 in de markt gaan brengen. Bij geen brandgevaar ga ik hem zeker aanschaffen!

Praat mee