Samsung Galaxy A3 krijgt update met nieuwe beveiligingspatches

Samsung rolt vanaf vandaag een nieuwe update uit voor de Galaxy A3. Aan boord: vooral verbeteringen op beveiligingsgebied.

samsung-galaxy-a3 Samsung Galaxy A3 krijgt update met nieuwe beveiligingspatches

Het was alweer even geleden dat de Galaxy A3 – die uit 2015 – een update kreeg met patches ter verbeteringen van de veiligheid. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder, en hebben zowel Google als Samsung zelf een flinke stapel nieuwe beveiligingspatches samengesteld.

De update van vandaag brengt firmwareversie XXU1BPC2 naar de unbranded Galaxy A3 en de branded toestelversie die direct bij Vodafone werd aangeschaft. Naast kleine verbeteringen, brengt de update onder meer de patches tot en met maart naar het toestel.

Als het goed is krijgt ook T-Mobile’s versie van de Galaxy A3 op – hopelijk korte – termijn deze update.

 

Beste Galaxy A3 deals per provider

Praat mee