Dit is een lijstje met alle officiele Samsung Galaxy S7 (Edge) accessoires

Bij een telefoon hoort een flink arsenaal officiële accessoires, tegenwoordig. Voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is nu een lijstje opgedoken, met daarop alle hoesjes en andere snuisterijen.

samsung-galaxy-s6-edge-clear-s-view-cover Dit is een lijstje met alle officiele Samsung Galaxy S7 (Edge) accessoires

Natuurlijk, een tijdje geleden zagen we opsomming van de straks beschikbare Galaxy S7 hoesjes. Maar er komt meer, zo blijkt. Voor het overgrote deel is direct duidelijk om wat voor hoesje of snufje het gaat, maar in sommige gevallen blijft er zelfs iets te raden over, zoals bij de Backpack.

Op het onderstaande lijstje prijkt voor zowel de Galaxy S7 als de S7 Edge een Backpack. Het lijkt ons stug dat het een speciale rugzak is voor je toekomstige telefoon, dus houden we het maar op een cover met extra grote accu.

En dan is er nog een Guard cover, wat vermoedelijk – maar niet zeker – een extra stevig beschermhoes is, voor wie zijn of haar smartphone graag met harde hand aanpakt.

De complete lijst – alle accessoires hebben een S7 en S7 Edge variant:

Clear View Cover – zwart, zilver, goud

Clear Cover – zwart, zilver, goud

S View Cover – zwart, zilver, goud, wit

Flip Wallet – zwart, goud

LED Cover – zwart, zilver, goud

Guard Cover – zwart

Keyboard Cover – zwart, goud

Backpack – zwart

Samsung kennende zullen niet alle hoesjes en andere accessoires direct tegelijk met de Galaxy S7 (Edge) te koop zijn. Sommigen – of tenminste, sommige kleurvarianten – komen waarschijnlijk pas weken later op de markt.

Prijzen komen we waarschijnlijk te weten wanneer Samsung de Galaxy S7 officieel lanceert.

(bron)

 

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee