Dit is een eerste lijstje met Samsung Galaxy S7 hoesjes

Oké, het duurt nog even voor Samsung de Galaxy S7 daadwerkelijk lanceert. Desalniettemin duikt er nu al een eerste lijstje op met officiële accessoires – Galaxy S7 hoesjes, en Galaxy S7 Edge hoesjes, om precies te zijn – die straks bij dat toestel, en de Galaxy S7 Edge, horen.

samsung-galaxy-s7-hoesjes-1024x367 Dit is een eerste lijstje met Samsung Galaxy S7 hoesjes

Glitter Covers – straks ook voor de Galaxy S7

Het waren de mannen van Sammobile die alvast een beknopte opsomming op de kop tikten van verschillende beschermhoezen die Samsung straks tegelijk met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge op de markt zal gaan brengen.

Zoals je hieronder kunt zien, krijgen beide S7 modellen een Glitter Cover  zoals hierboven te zien op de Galaxy S6. Wie een wat minder uitbundige smaak heeft, kan straks ook kiezen voor een S View Cover – je weet wel, zo’n hoesje met een venster, zoals Samsung ze al enige jaren maakt.

samsung-galaxy-s7-edge-hoesjes Dit is een eerste lijstje met Samsung Galaxy S7 hoesjes

Verder lijkt ook de curieuze Keyboard Cover zoals we ‘m al zagen bij de Galaxy S6 Edge+ naar de Galaxy S7 modellen te komen, evenals de goed uitziende Clear Cover. Zonder dat hij hier genoemd wordt, kun je natuurlijk ook de oude vertrouwde Flip Wallet verwachten, zoals we ‘m onlangs nog reviewden voor de S6 Edge+.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee