‘Nieuw, rond Gear horloge komt tegelijk met de Samsung Galaxy Note 5’

Hoewel de indruk heerst dat Samsung’s nieuwe Gear horloge – Gear A genaamd, of mogelijk ook Gear W – spoedig het levenslicht zal zien, schijnen de Zuid-Koreanen de lancering uitgesteld te hebben tot de tweede helft van het jaar. De onthulling zal dan hand in hand met de Galaxy Note 5 plaatsvinden.

samsung-gear-w-ronde-smartwatch 'Nieuw, rond Gear horloge komt tegelijk met de Samsung Galaxy Note 5'

Het is alweer even geleden dat Samsung een Gear horloge uitbracht, en de volgende zit dan ook in de pijpleiding. Het is al een tijdje duidelijk dat de volgende Gear rond zal zijn, en te bedienen door een ring rond het scherm(pje). Volgens de geruchten zal het beestje Gear A gaan heten, hoewel wij enige tijd geleden ontdekten dat er ook een Gear W aan zit te komen.

Echter, de lancering zal pas over enige maanden plaatsvinden, zo blijkt nu. Vermoedelijk wordt dit dan tijdens de Berlijnse IFA beurs, begin september. Daar zal ook de Galaxy Note 5 aan het grote publiek worden getoond, alvorens in de herfst in de winkels te belanden.

Samsung’s allereerste smartwatch – de Galaxy Gear – kwam destijds samen met de Galaxy Note 3 op de markt, dus de combinatie Note + Gear is al enigszins vertrouwd.

(bron)

Praat mee