Onthulling Samsung Galaxy S6 op 2 maart

Een blik op de kalender leerde het in feite al, maar nu heeft ook een Samsung official in Zuid-Korea laten weten dat de Galaxy S6 op 2 maart zal worden onthuld.

onthulling-samsung-galaxy-s6-2-maart-mwc Onthulling Samsung Galaxy S6 op 2 maart

Dat Samsung de Galaxy S6 tijdens het Mobile World Congress zal gaan lanceren werd eerder al duidelijk. Dit evenement vindt van 2 tot en met 5 maart plaats in Barcelona, en het is allerminst de eerste keer dat Samsung op de eerste dag ervan een evenement houdt.

Een Samsung official zou nu aan een Zuid-Koreaanse krant hebben laten weten dat dit jaar geen uitzondering vormt, en dat 2 maart dus de datum is van Samsung’s volgende grote Unpacked evenement. Mogelijk wordt daar, naast de ‘gewone’ S6, ook een Galaxy S6 Edge getoond, met twee gebogen schermranden.

De beste man voegt er aan toe dat Samsung op dit moment nog verschillende Galaxy S6 prototypes aan het testen is, en dat de definitieve toestelversie nog niet vast staat. Dit verklaart onder meer de soms wat tegenstrijdige geruchten die over het toestel de ronde doen.

Sommige bronnen beweren bijvoorbeeld dat de Galaxy S6 een metalen unibody behuizing krijgt, terwijl recent opeens het gerucht opdook dat deze juist grotendeels van glas is. Wel vast staat, dat het toestel een Super Amoled scherm heeft met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, en vermoedelijk ook in ons land een 64 bit Exynos processor krijgt van Samsung’s eigen hand.

In ieder geval zetten wij 2 maart maar alvast in de agenda als dé datum waarop Samsung de definitieve versie van de Galaxy S6 aan de wereld toont.

Wil jij van ons een berichtje ontvangen zodra de Galaxy S6 daadwerkelijk verkrijgbaar is in Nederland? Schrijf je dan nu in voor onze email notificatie:

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee