‘Samsung Galaxy S6 in maart op MWC, twee varianten’

Sommige geruchten zijn een beetje een inkopper – maar voeg er een anonieme bron aan toe, en je hebt je kunt gaan speculeren over een aankondiging van de Samsung Galaxy S6 in maart op het Mobile World Congress. En ja, eerdere geruchten over twee Galaxy S6 varianten zouden zomaar correct kunnen blijken.

samsung-galaxy-s6-concept-3 'Samsung Galaxy S6 in maart op MWC, twee varianten'

Concept ontwerp van de Galaxy S6 – hoe het toestel er echt uit komt te zien weten we natuurlijk nog niet

Nu de Consumer Electronics Show in Las Vegas voorbij is, en Samsung daar tot niemands verbazing géén Galaxy S6 introduceerde, is de volgende beurs op de agenda het Mobile World Congress. Deze wordt van 2 tot en met 5 maart in Barcelona gehouden. Niet alleen dat, maar Samsung heeft in het verleden al vaker een nieuw toestel juist daar aan de wereld gepresenteerd. En dus weet Business Insider dat de Galaxy S6 dan en daar zijn opwachting zal gaan maken.

Maar dat is niet alles.Want conform eerdere berichten is het inderdaad de bedoelding dat Samsung twee varianten van de Galaxy S6 gaat lanceren: een gewone, platte, en eentje met één of zelfs twee edge scherm – een Galaxy S6 Edge, zogezegd – waarvan het scherm net als op de Galaxy Note Edge om de rand heen vouwt.

De Galaxy S6 bevat, aldus het bericht, een behuizing met metalen delen – maar laat in het midden of dit dan ook een deels metalen behuizing is zoals bijvoorbeeld de Galaxy Note 4, of een geheel aluminium unibody zoals recent onthulde toestellen als de Galaxy A5 en de Galaxy A7.

So far so good. Helaas wordt met dit alles niet duidelijk wanneer de Galaxy S6 in de winkels zal belanden. Met een onthulling begin maart is in feite alles mogelijk tussen half maart en begin mei. Wil je van ons een email ontvangen zodra de Galaxy S6 in de Nederlandse winkels arriveert? Schrijf je dan nu in voor onze email notificatie:

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee