S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loep

Het vernieuwde design van de S Voice app die we op de Samsung Galaxy S5 gaan tegenkomen kwam al even voorbij waaien. Nu is er meer te zien van de stemapplicatie, met opnieuw de inmiddels bekende elementen: een simpeler, strakker vormgegeven interface dus.

samsung-galaxy-s5-s-voice S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loep

 

Net als de vernieuwde S Health, WatchON en Life Times applicaties die recent opdoken, is ook deze S Voice versie afkomstig uit een uitgelekte firmware voor een Samsung toestel met modelcode SM-G800H. Hiervan wordt aangenomen dat het om een variant van de Galaxy S5 gaat, hoewel dit op dit moment niet 100% te bevestigen is.

In ieder geval ziet ook S Voice er strakker uit dan de huidige versie van de app, maar het inmiddels bekende ‘platte’ design dat we ook kennen van verschillende Google applicaties in Android 4.4 KitKat. Daarmee biedt de opgedoken app voor de zoveelste keer dus bevestiging van het feit dat Samsung voor de Galaxy S5 haar TouchWiz interface flink onder handen heeft genomen.

samsung-galaxy-s5-s-voice-5-150x150 S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loepsamsung-galaxy-s5-s-voice-4-150x150 S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loepsamsung-galaxy-s5-s-voice-3-150x150 S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loepsamsung-galaxy-s5-s-voice-2-150x150 S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loepsamsung-galaxy-s5-s-voice-1-150x150 S Voice voor Samsung Galaxy S5 nader onder de loep

De Galaxy S5, met een nieuwe interface dus, wordt op 24 februari in Barcelona onthuld, waarna het toestel vermoedelijk eind april in de winkels zal liggen.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee