Nieuwe apps voor de Samsung Galaxy S5 opgedoken

Dat de Samsung Galaxy S5 een geheel vernieuwde TouchWiz interface zal krijgen, is geen verrassing meer. Toch is het leuk om alvast een glimp of twee op te vangen van hoe de software van het toestel er zoal uit kan komen te zien. Vorige week toonden we je al een mogelijke nieuwe MP3 app, en vandaag zien we het nieuwe design van S Voice én een compleet nieuwe applicatie: Life Times.

samsung-galaxy-s5-life-times-1-576x1024 Nieuwe apps voor de Samsung Galaxy S5 opgedokensamsung-galaxy-s5-life-times-2-576x1024 Nieuwe apps voor de Samsung Galaxy S5 opgedoken

Life Times lijkt een soort automatisch dagboek te zijn, waarbij het mogelijk is om informatie uit verschillende kanalen – foto’s, emails, sociale media – te bundelen tot één geheel. Voorzien van de knallende slogan ‘every time is your episode’ krijgen we de indruk dat de applicatie nog niet helemaal af is. Maar wel zodanig af, dat de aanwezigheid op de Galaxy S5 min of meer voorspelbaar is.

Verder zien we een geheel nieuw vormgegeven S Voice applicatie, die er een stuk strakker uitziet dan de huidige versie. Het design sluit vrij goed aan bij Samsung’s recente Magazine interface, en hoewel over smaak niet te twisten valt, bevalt ons in ieder geval het simpele, strakke uiterlijk.

samsung-galaxy-s5-s-voice-design Nieuwe apps voor de Samsung Galaxy S5 opgedoken

 

(via 1, 2)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee