Nieuwe WatchON app voor Samsung Galaxy S5 duikt op

Uit een – kennelijk – uitgelekte firmware van een mogelijke Samsung Galaxy S5 duiken één voor één applicaties op. Vandaag zien we een opnieuw vormgegeven WatchON app, die uiterlijk overeenkomt met eerder opgedoken applicaties.

samsung-galaxy-s5-watchon Nieuwe WatchON app voor Samsung Galaxy S5 duikt op

Het zijn – wie anders – de mannen van Sammobile die de hand wisten te leggen op de nieuwe versie van WatchON – Samsung’s applicatie die in combinatie met een IR zender je Galaxy smartphone omtovert in een afstandsbediening, mét ingebakken televisiegids.

In vergelijking tot de huidige versie van de app zien we een design dat beduidend simpeler, strakker oogt. Hiermee zien we opnieuw bevestiging van de komst van een flink vernieuwde TouchWiz interface, die waarschijnlijk zijn intrede zal doen op de Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-watchon-5-150x150 Nieuwe WatchON app voor Samsung Galaxy S5 duikt opsamsung-galaxy-s5-watchon-3-150x150 Nieuwe WatchON app voor Samsung Galaxy S5 duikt opsamsung-galaxy-s5-watchon-2-150x150 Nieuwe WatchON app voor Samsung Galaxy S5 duikt opsamsung-galaxy-s5-watchon-1-150x150 Nieuwe WatchON app voor Samsung Galaxy S5 duikt op

Gisteren was er al een app met de naam Life Times, samen met de nieuwe versie van S Voice, boven water gekomen, terwijl vorige week hier op GalaxyClub een nieuwe muziekspeler met de naam Friends Music te zien was.

Zowel de nieuwe WatchON, als Life Times en S Voice zijn afkomstig uit de software van een toestel met productcode SM-G900H, waarvanwordt aangenomen – zonder dat het 100% bevestigd is – dat het om één van de toestelversies van de Galaxy S5 gaat.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee