Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw design

Beetje bij beetje krijgen we steeds meer te zien van de Samsung Galaxy S5. Niet het toestel zelf, natuurlijk, dat zal wel een geheim blijven tot (kort voor) de lancering in maart. Maar na de vernieuwde WatchON, S Voice en Life Times apps, komt nu ook de volgende generatie van de S Health fitness applicatie boven drijven.

samsung-galaxy-s5-s-health Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw design

De nieuwe S Health app, waarvan het niet meer dan logisch is dat deze onderdeel zal uitmaken van de nieuwe TouchWiz interface van de Galaxy S5, doet eigenlijk precies hetzelfde als de andere, eerder opgedoken toepassingen: een glimp bieden op Samsung’s vernieuwde softwaredesign.

S Health onderging een vergelijkbare transformatie: alles ziet er strakker en simpeler uit. De ‘platte’ vormgeving zorgt voor een minder rommelige interface, en Samsung lijkt – lijkt, want het is natuurlijk te vroeg om echte conclusies te trekken – bezig om een meer uniforme stijl te hanteren.

Niet alleen de vormgeving van S Health is veranderd. Een snelle blik op de schermafbeeldingen lijkt ook te wijzen op een flinke uitbreiding van het arsenaal aan accessoires dat gekoppeld kan worden aan S Health en de smartphone waarop het gebruikt wordt.

samsung-galaxy-s5-s-health-3-150x150 Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw designsamsung-galaxy-s5-s-health-4-150x150 Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw designsamsung-galaxy-s5-s-health-2-150x150 Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw designsamsung-galaxy-s5-s-health-1-150x150 Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw designsamsung-galaxy-s5-s-health-5-150x150 Nieuwe S Health applicatie Samsung Galaxy S5 toont nieuw design

Overigens is ook deze nieuwe S Health,  net als de andere onlangs getoonde apps, afkomstig uit de firmware van een Samsung smartphone met modelnummer SM-G900H – een toestel dat mogelijk, maar allerminst zeker, een variant is van de Galaxy S5. Maar zelfs al blijkt de SM-G900H níet de Galaxy S5 te zijn, dan nog is de kans dus groot dat we het nieuwe design van de interface als eerste op de S5 zullen gaan zien.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

    • Michel zegt

      Dat zijn screenshots gemaakt door Sammobile (die die app hebben opgeduikeld), en die zitten gewoon in Nederland – dus zo vreemd is het niet 🙂

Praat mee