Samsung Galaxy S5 kandidaat duikt op in ‘user agent profile’ – met 1080p scherm

Één van de toestellen waarvan gedacht wordt dat het mogelijk om de Samsung Galaxy S5 gaat, is een apparaat met de productcode SM-G900A, waarbij de ‘A’ voor AT&T zou staan. Sinds kort is hiervan de zogeheten user agent profile te vinden op Samsung’s eigen website.

samsung-galaxy-s5-uaprof1 Samsung Galaxy S5 kandidaat duikt op in 'user agent profile' - met 1080p scherm

Helaas worden uit de informatie niet zo gek veel wijzer – behalve dat de Galaxy S5, als het ‘m is natuurlijk, uitgerust is met een ‘gewoon’ 1080p beeldscherm, met dezelfde resolutie die we kennen van de Galaxy S4 en Galaxy Note 3: 1920 bij 1080 pixels.

Dit is een beetje in strijd met informatie die gisteren opdook, en volgens welke de Galaxy S5 een QHD scherm heeft met 2560 bij 1440 beeldpunten. Wie of wat we moeten geloven is moeilijk te zeggen. Natuurlijk, de user agent profile staat op Samsung’s eigen servers – maar het is prima mogelijk dat het hier gaat om een zogeheten placeholder. Het complete gebrek aan verdere informatie zou hier op kunnen duiden.

Een andere mogelijkheid is nog, dat het toestel in kwestie in feite de illustere Galaxy F is, waarvan recent door Eldar Murtazin werd beweerd dat deze gebaseerd is de Galaxy S4.

In ieder geval is de informatie in deze UAProf consistent met de eerder in een benchmarktest opgedoken SM-G900F. Het enige verschil: dat is al wat langer geleden, terwijl het UAProf van de SM-G900A kersvers is.

Wie het weet mag het zeggen. De UAProf van de SM-G900A vind je in ieder geval HIER.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee