Samsung Galaxy S5 kandidaat wordt getest door Amerikaanse provider

Hoewel we het natuurlijk nog niet zeker weten, lijkt het erop dat de Samsung Galaxy S5 de productcode SM-G900 – of een variant – zal krijgen. Dit bleek eerder al, en nu blijkt dat de Amerikaanse provider AT&T een eigen versie van dit toestel aan het testen is.

samsung-galaxy-s5-sm-g900a-test Samsung Galaxy S5 kandidaat wordt getest door Amerikaanse provider

Volgens de beruchte Twitteraard Evan Blass – @evleaks – testen de Amerikanen op dit moment een toestel met productcode SM-G900A, waarbij de A zoals bij andere toestellen voor AT&T staat.

Hij voegt hieraan toe dat het hier gaat om een nieuwe Samsung smartphone met een high-res beeldscherm, wat eerdere berichten over een ultrahoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels ondersteunt.

Wie nu denkt te moeten concluderen dat de Galaxy S5 inderdaad al vroeg in 2014 op de markt zal komen – want een provider is al aan het testen – is misschien wat voorbarig. Dat een toestelversie nú al uitgeprobeerd wordt is normaal, en dit spreekt recente berichten over een release volgens het ‘traditionele’, jaarlijkse schema – in april dus – allerminst tegen.

Wel is het nieuws van vandaag wéér een teken dat Samsung’s volgende topmodel – lees: de Galaxy S5 – inderdaad uitgerust zal zijn met een beeldscherm met een dergelijke hoge resolutie. En hoewel het verleidelijk is om te denken dat een 1440p scherm echt, écht overdreven is – het 1080p scherm van de Galaxy S4 is ook al absurd scherp – wachten we nog even met het vellen van een oordeel tot we het toestel daadwerkelijk met eigen ogen hebben gezien.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee