Samsung kondigt officieel Android 6.0.1 Marshmallow update aan voor Galaxy serie

Hoewel de Android Marshmallow update voor de Galaxy S6 in sommige landen al uitgerold wordt, geeft Samsung zelf nu officieel het startsein.

samsung-galaxy-s6-android-6-marshmallow-preview Samsung kondigt officieel Android 6.0.1 Marshmallow update aan voor Galaxy serie

Via haar eigen blog laat Samsung weten dat de Android Marshmallow update golf nu echt op gang gaat komen, waarbij de Galaxy S6 en S6 Edge zoals bekend het voortouw nemen. In Zuid-Korea wordt de Galaxy S6 Edge Plus ook al bij naam genoemd, waardoor het aannemelijk is dat ook voor dat toestel de update nu van start gaat. Maar, aldus Samsung, ook andere toestellen volgen spoedig.

Dat is natuurlijk allemaal erg leuk en aardig, maar dat wil nog niet zeggen dat we ook in Nederland de komende dagen de eerste Galaxy telefoons – of tablets – naar Android 6.0.1 kunnen gaan updaten. Zoals altijd valt niet te voorspellen wanneer Nederlandse toestellen aan de beurt komen, laat staan als dit toestellen met zogenaamde branded software van Vodafone of T-Mobile zijn.

Desondanks hebben we de hoop dat de uitrol van Marshmallow voor de verschillende Galaxys vanaf nu vrij vlot kan verlopen – niet in de laatste plaats omdat Samsung eerder al een beta-test fase had waarin tenminste op de Galaxy S6 alle bugs al weggewerkt konden worden.

Vorige week kon je al lezen over de vernieuwingen en veranderingen in Marshmallow op de Galaxy S6.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee