Android Marshmallow update voor Galaxy S6 en S6 Edge arriveert in Europa (Polen, met name)

De langverwachte update naar Android 6.0 Marshmallow voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge heeft naar verluid Europa bereikt. En met Europa bedoelen we natuurlijk Polen.

samsung-galaxy-s6-android-6-marshmallow-preview Android Marshmallow update voor Galaxy S6 en S6 Edge arriveert in Europa (Polen, met name)

De betatest van de Marshmallow update voor de Galaxy S6 is alweer even afgelopen, maar de officiële update voor het grote publiek bleef tot nu toe beperkt tot Samsung’s thuisland Zuid-Korea. Tot nu toe, wat uit Polen komen de eerste geruchten dat T-Mobile’s lokale branded toestelversies – S6 en S6 Edge – de update ook daar inmiddels kunnen downloaden.

Polen is geen Nederland, maar in dat land worden wel dezelfde toestelversies verkocht die ook in de Nederlandse schappen liggen – de SM-G920F en de SM-G25F, die beide de update krijgen met firmwareversie XXU3DPAD. Zodra in dat land de unbranded update arriveert, kan de handige doe-het-zelvert dus ook in ons land aan het flashen.

Ook hebben we goede hoop dat er niet teveel tijd hoeft te zitten tussen een eerste voorzichtige Poolse update, en een verdere uitrol van Marshmallow naar andere Europese Galaxy S6 modellen. Tenslotte was de beta-test toch juist om bugs vóór de officiële uitrol plat te slaan.

Maargoed, zo ver is het dus nog even niet. Maar de update nadert , al blijft het ook nu nog even stil rondom de Marshmallow update voor de Galaxy S6 Edge Plus. Hopelijk worden we daarover binnenkort ook wijzer.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee