Merknaam bevestigt: Galaxy S8 (Plus) heeft ‘Infinity display’

Een aanvraag voor bescherming van de trademark ‘Infinity display’ bevestigt eerdere geruchten over het beeldscherm van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

samsung-galaxy-s8-infinity-display-1024x537 Merknaam bevestigt: Galaxy S8 (Plus) heeft 'Infinity display'

Al enige tijd terug noemde de Engelse krant The Guardian het scherm van de Galaxy S8 (Plus) ‘Infinity display’ – een mooie naam voor een scherm dat bijna de gehele voorkant van het toestel vult, én bovendien over twee aflopende, gebogen edges beschikt. Een in de VS ingediende aanvraag voor een merknaam bevestigt nu dat het scherm van de S8 inderdaad zo gaat heten.

Bij de Amerikaanse USPTO wil Samsung de merknaam ‘Infinity display’ laten vastleggen. Zoals te verwachten zijn ‘mobile telephones’ de voornaamste productcategorie waarop de merknaam van toepassing zal zijn, aldus de documentatie.

Uiteraard zegt de term ‘Infinity display’ verder niet zoveel over het Super AMOLED scherm dat we straks in de Galaxy S8 en S8 Plus zullen aantreffen. Maar we verwachten ‘m in ieder geval tijdens de onthulling van de toestellen én in de daaropvolgende marketingcampagnes met regelmaat terug te zien.

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee