Specificaties Galaxy Tab S3 duiken op via benchmark

Uit de database van benchmark GFXBench komen de specificaties van de Galaxy Tab S3 bovendrijven.

galaxy-tab-s3-specs-gfxbench Specificaties Galaxy Tab S3 duiken op via benchmark

Nog maar kort geleden deden al wat geruchten de ronde over de technische details van de Galaxy Tab S3, maar nu duiken ze direct op in de benchmark GFXBench. De daar getoonde specs komen niet geheel overeen met de eerdere geruchten.

Volgens de nieuwe gegevens draait de Galaxy Tab S3 in ieder geval op Android 7.0 Nougat. Als processor zien we Qualcomm’s Snapdragon 820 soc, die zijn werk kan doen met 4 GB RAM aan boord. Standaard opslagcapaciteit lijkt 32 GB te bedragen.

Als camera doet aan de achterzijde een 12 megapixel sensor dienst, terwijl aan de voorkant een bescheidener 5 megapixel selfiecam aanwezig is.

Ook nu duikt weer alleen de 9,7 – 9,6 volgens GFXBench – inch versie van de Tab S3 op. Daarmee ontbreekt dus ook nu weer ieder spoor van een kleiner model. Mocht die toch ook in de pijpleiding zitten, is de kans groot dat daarvan binnenkort ook details opduiken. Tenminste, mits Samsung haar nieuwe tablets inderdaad eind februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona wil onthullen – geen onlogische move, nu duidelijk is dat de Galaxy S8 daar niet haar debuut zal maken.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Rudy zegt

    Het zou spijtig zijn de 8 inch er niet zou komen. Ik heb beide galaxy tab s2 en de 8 inch is super handig voor overal mee te nemen.

Praat mee